Kızlar düşünsenize erkeklerinde böyle bir uygulaması var ve soru soruyorlar birbirlerine Bugün eşimi kudurtmam lazım ne yapayım? Ben istedim eşim vermedi neden acaba? Eşimden kaçıyorum ama bıkmadan kovalıyor galiba beni s.kcek nasıl kaçabilirim diye 😂 sizin eşiniz böyle bir uygulamada sizinle alakalı ilk ne sorardı 😅 yada erkeklerden ne tarz yorumlar gelirdi acaba merak ettim 🤣🤣🤣
Karımı çıldırtmak istiyorum 😝
Littlepanda Asla bu tarz uygulamalar kullanmazdı ahahahhaa diyeceklerim bu kadar 🤓
Littlepanda telefon ile pek arası yok 😂😂 o yüzden yorumsuz çıkıyorum 😂😂
Akrep eşinin moodu aklımı seveyim aklımı olabilir mi 🙂
Benimki bunu yazar kesin eşimin dili coook uzadı nasıl kesebilirim 😂😂😂
Lavinia_ hahahha benim eşimde öyle telefonu iletişim için kullanıyor ve tek yaptığı netflixte film izlemek 😅
Littlepanda bisey söylicem umarım yanlıs anlasılmam erkekler böyle uygulama kullansaydı eşleri kıyameti koparırdı. yani bazıları için söylüyorum .burda milletin hikayesini okuyup gaza geliyosun diyip kızan olurdu cünkü burda öyle kadınlar var ,bilgi dısında sırf etkilenmek için okumak isteyen. söylüyor da zaten. ya eşinizin kac cm diye post bile acıldı ve yorum yapıldı 🤷🏻♀️erkekler acsa sapık derler ama kendileri hurraaa 🤷🏻♀️
Oxorza hahahha iyiymiş düşünsene çoğunlukta benimki de öyle burada bekleyeyim yazıyormuş 😄
Rouge
Gerçekten haklısın sen beni elin karısıyla mı karşılaştırıyorsun denilirdi, öyle bir post görmedim iyili görmedim 🙃
- Düzenlendi
Başlığı görünce dehşet içinde bu posta girmem pekiii!!
Rouge 👏👏 işin kötü tarafı o postu eşim gördü nasıl bi yermiş diye bakarken görmüş daha doğrusu sonra halinden anladım bi şey soracak gibi ama sormuyorda böyle bi garip dedim bi şey mi oldu ne kıvranıyorsun sende bunlara cevap veriyor musun dedi ilk başta anlamadım tabii sonra beni aldı bi gülme 😂😂😂 ben açıp okumadım bile o postu ama adam neler kurmuş haliyle
Littlepanda başlıktan ötürü hemen giren ben 😂😂😂😂 burdaki hanımlar eşlerini çiğ çiğ yerler ne soru sorulması. Bu arada eşim ne sorar bilemedim 🤷🏻♀️
Peride hahahah😂 çok alemsiniz 🤣
Littlepanda 🙏🌸evet kızarlardı istemezlerdi kıskanırlardı vs vs.burda konuşulanların yarısını konuşsalar sapıksın bile derlerdi, özelimizi paylasıyor derlerdi .aman iyiki gormedin o postları ..
Başlığımı bilerek çekici yaptım nasıl dondurma kutusundan sarma çıkıyorsa aynı şekil 😂
Nimess 🙏🙏❤️İnsan tuhaf olur ya sahsen bende düşünüyorum bende bir duraksardım 😂hatta istemeyebilirdim 😂..acaba beni de anlatmıs mı sikayeti var mı yada konusuyo mu böyle acık acık anlatıyor mu vs vs ne bilim insanın aklına binbir türlü soru gelir 😂yine senin eşin sormamıs bisey dememiş sana haliyle belli etmiş ,iyi bir tepki bence 😂burda eşim gordu kızdı diyen de oldu
Rouge ben eşime bazen şaşırdığım şeyleri diyorum birisi şöyle yazmış diye bana direkt diyor ki sen yorum yapmıyorsun dimi 😂
Littlepanda eşim e arkadan bi kerecik diyorum asla vermiyor vermesi için napabilirim diye sorardı sanki😑
Benimki karim çok sinirli nasıl sinirlerini aldırırım yazar😂😂