Soruları perşembe günü alacağız💗💗
Kadın Hastalıklar ve Doğum Uzmanı ile Soru-Cevap Buluşması
Çok iyi ya😊
Başlamadan bildirim gönderirsiniz çocuklardan kafa kalmiyor unutuyorum😇😊
Çok iyi de uygulama kasmaz inşallah 😊
Butterlyy
Ay Ben cok sevdim bu uygulamayi cok guzel
Harika😍😍😍💖💖
Ne zaman başlıcak acaba
Herkese iyi akşamlar
drnihanozdemir_ iyi akşamlar hoşgeldiniz🤗❤
Hocam merhaba ikiz bebek bekliyorum şuanda 18 haftalık dün kan test yaptırdım hepatit A vürüs pozitif çıktı bunun tedavisi varmı hamilelikte aşıyı tavsiye ediyor musunuz
drnihanozdemir_ iyi akşamlar hocam. Ben yeni hamile olduğumu öğrendim ama bu ikinci hamileliğim. Üç ay önce bebeğin kalbi 10. Haftada durdu kürtaj oldum. Sizce bu gebeliğimde dikkat etmem gereken bir şey var mı. Doktora henüz gitmedim 4+4 teyiz. Ne zaman gitmeliyim bu defa
hemoglobin; B Sonucum 5.9 çıktı carpıntım oluyor doktor bugun kan ilacı verdi peki bebek lere bir zararı varmıdır.
drnihanozdemir_
Hocam merhaba ikiz bebek bekliyorum şuanda 18 haftalık dün kan test yaptırdım hepatit A vürüs pozitif çıktı bunun tedavisi varmı hamilelikte aşıyı tavsiye ediyor musunuz
Hani Doğum Uzmanı Nihan Özdemir katılacaktı
drnihanozdemir_ mrb hocam 2 ay önce normal doğum yaptım lohusa kanamam bittikten 20 gün sonra tekrar kanamam geldi ve sancım yan kemikten başlayıp rahme kadar gidiyor Dr gittim normal bir şey yok dedi ama ben bunu normal görmüyorum nolur cvplayın kanamam ve sancım devam ediyor 😥
Ben sabitlenmiş posta yanıt yazamıyorum neden acaba
Bu uygulamayı indir diler bize doktor sorularını cvp lıcak diye hani kimse yok anlamıyorum insan ları niye boyle kandirıyorlar