Umursama telefonunu eline bile alma bende çok çektim bundan ve hala çekiyorum ama eskisi kadar takmıyorum ama en çok gücüme giden ben herşeyi yapıyordum bacaklarıma yağ, mini etek, makyaj, dans isterse dans 8 aylık hamile halimle bile bunları yapardım ama emeğinin karşılığını asla veremedi hep sorunu kendimde ariyordum defalarca kavga ettim konuşmadım ama nafile en son çare telefonuna bakmakta buldum bir ablamın önerisi ile ve gerçekten kendimi uzmemek için bakmıyorum artık telefonuna. Benden götürdüğü çok şey oldu ama eşim daha bunu farkında değil, sevgim azalmıştı resmen hala Instagram’da oynayan karilara bakıyordu en son sildim instagrami ve bir daha da karışmadim kendimde çok özgüven eksikliğimin azaldığını hissetmiştim defalarca da söyledim bunu şimdi ise iş için şu kadınla konuştum bu kadınla konuştum diyor eee ne yapayım diyorum birazda o sevilmemegi hissetsin istiyorum kendini beğendirmeye göstermeye çalışsın ben çok uğraştım öyle yani o yüzden kendini uzdugune değmez kalk bir sirkelen şimdi hiç konuşma barisacaksiniz elbet işte o zaman artık telefonuna bile bakma mesela o senden ilgi beklediği zaman arada onu duymamazlıktan filan gel