WhiteAngel Xlovemax12 buz koy Dr götür iz kalmasın çok kotu değilse eczaden krem falan alın yanık.icin
Cikolatali-waffle Xlovemax12 soğuk su koy bi kavanozun içine elini daldır baya 1 saate yakın tutun öyle. Benim kızımda 1 yaşındayken felan saç düzleştiricimi tutmuştu parmakları hep yanmıştı komple kabardı balon balon oldu böyle yapmıştık acıısnı almıştın peşinden de hergün silverdin krem sürdüm yanık için. İz kalmadı çok şükür
Canemin_1 Xlovemax12 oğlumun eli ütüyle yapismisti sabahtan akşama kadar suyun içinde tutup krem almıştık 3 günde geçti çok şükür
Xlovemax12 WhiteAngel şimdi saglık ocağına sordum yanık kremi sür dedi su toplamasın toplarsa o kötü dedi su toplamaya başlamiş
Xlovemax12 Cikolatali-waffle aynen öyle yaptım legene koydum kendide soktu elini şimdi de silverdin krem aldırdım sürdün uyuyor kaç güne geçmişti
Cikolatali-waffle Xlovemax12 canım acısı ilk gün geçti hemen suda bekledikten sonra kabarıklğıda 4 5 günü bulmuştu geçmesi. Su toplamıştı parmakları hep
Xlovemax12 Canemin_1 ayyy çok geçmiş olsun benim kız fırının camına bian da değdirdi o da hemen kızardı şimdi biraz su toplamiş krem bende sürdüm su dolu legene koydum elini yogurt sürdüm soguk soguk onu da yedi
bitterdelisi24 Xlovemax12 bızımde basımıza geldi bardağa buz koy suyun ıcınde kalsın acısı dınene kdar bi sure sızlıyor cunku :(
dogrucudavut kudret narı,çay ağacı,kantaron yağı,silverdin bunların hepsi iyi gelir.iz kalmasın diyorsan domuz yağı
dramaqueencnm Xlovemax12 sakın gıda ürünü sürmeyin yanığın üzerine faydası yok düzgün bir yanık kremi kullanabilirsiniz kantaron yağı da iyi geliyor