bbg 5 gün oluyor Ella içmiştim. Hala adet olmadım normalde ayın sonuna doğru olurum. Belirti yok hiç, gecikme normal mi ya? Kaç gün gecikme yapar bu hap?
Adyokisimyok bbg Ay hiç korkmayın ben sene de 2 kere falan içtim. İlk içtiğim de 1 ay, ikinci içtiğimde 5 gün gecikme oldu. Adet günlerim asla gecikmez tam gününde olurum. Büyük ihtimalle eğer 12 saat içinde içtiysen hamile kalmazsın.
valorantDelisi bbg o ilaçlar 1 2 hafta gecikme yapabiliyor yan etki olarsk panik olmayın bekleyin ve biraz limon suyu için
bbg Adyokisimyok Evet taş patlasın 15 saat geçmiştir. Sabahına içtim hemen. Daha olmadım bekliyorum ama umarım bugün yarın olur🥺 Teşekkür edeirm.
Adyokisimyok bbg Ben 2 gün boyunca soğan suyu içmiştim. O şekilde daha çabuk çözüldüm. Bir tane soğanı 4e bölüp 1 buçuk su bardağı suyun içinde 10 dakika kadar haşlayın. Suyunu süzüp için tadı da kötü değil.
Trendyol bbg cok saat gecmis hapin ise yarayacagni sanmiyorum sadece hormanlarinla.oynamişsin.adetini geciktirmişsin.
bbg Adyokisimyok Yarın hemen deneyeyim. Kırmızı kabuklu ya da kahverengi kabuklu farkeder mi? Bir de eczaneden gidip tarvusal adet sokturucu de aldım da içmedim kendiliğinden olsun diye.
bbg Trendyol Ella ve benzeri ertesi gün haplarının 4 gün süreli süreleri var yalniz. 72 saat içinde içilmeli önemli olan.
Adyokisimyok bbg Hayır kırmızı soğan olmuyormuş. Beyaz soğan olacak canım. Bir dene bak gör en fazla 2 gün içinde adet olacaksın. Eğer hamile değilsen.