Kızlar iki hafta sonra görümcemin düğünü var ve ben hala hiçbir şey almadım bilerek de sona bıraktım hamileyim karnımın büyümesinden dolayı ama aklımda da hiçbir şey yok bakabileceğim sosyal medya hesabı da yok kullanmıyorum var mı fikir sunabilecek olanlar yardıma ihtiyacım varrr 🤯 rahat olmam şart 9 aylık oğlum var onunla da ilgilenmem gerekecek takım alayım diyorum o yüzden ama basit durur diye de düşünüyorum sonra akşamları bazen eşimin instagramından girip bakıyorum güzel elbiseler görüyorum elbise alayım diyorum ama ya rahat edemezsem diyorum karnım da çok belli olmasın istiyorum adamların içinde tesettürlüyüm şu an 27+5 haftalığım düğünde 30 haftam bitmiş olacak.

hakanebru_ doğumdan sonrada gıyebılcen bırsey al madem altları pileli cok guzel elbıseler var hamıle olduğun bellı olsun hem :) tatlı gozukuyor dısardan

hakanebru_ eğer rahat ederseniz tulum giyebilirsiniz üzerine tül bende var nereden aldığımı bulursam link atayım size üzerindeki tül sayesinde karnınızda belli olmaz ben hamilelikten önce almıştm tulumu likralı doğumdan 1 hafta öncesinde bile giyiyordum 😂

hakanebru_ kusurs bakma canımda ben elbiseden çok senin olmayıpta eşinin ınsta hasabı olmasına takıldım dahaçok😁bi açıkla nasıl izin veriyorsun😁

hakanebru_ valla ben doğumuma 1 hafta kala yakınımın düğününde çok şık abiyeler giydim karnın rahat edeceği tarzda çokta rahat buldum tavsiye ederim. Bütün gözler üstümdeydi gelin sinir olmuştu ajdjsjjsjs

hakanebru_ bende tesettürüyüm hamile iken bu sayfalardan elbise aldım bol kesim instagramda şule giyim ,Lamia giyim ,butikceyhanorhanlı bakabilirsin