drnihanozdemir_ Deleted11 evet gitmelisiniz ultrason ve yapılmadıysa smear ve vajinal muayene yapılmalı
sudemsu Hocam peki kaçıncı haftaya kadar beklemeliyim kalp atımı için ? Bir de son adetime göre mi yoksa hocanın ölçümüne göre mi beklemeliyim
drnihanozdemir_ Byzgnl55400 cikdiye doktoruna görünmeli gerekirse emzirmeye uygun antibiyotik veya krem kullanmalısınız
Beyzamasal Merhaba hocam 24 haftalık hamileyim ama aşırı derecede akıntım var pütürlü geliyor ilişki sırasındada çok geliyor ve rengi değişiyor Yesil arada beyaz kaşıntımda çok doktora başvurdum fakat idrar testide verdim enfeksiyon denildi ve antibiyotik verildi ama hiç fayda etmedi hala aynı ne yapmam gerekiyor artık bi çare hastaneler hiç birsey yapmıyor
Ylzhlm drnihanozdemir_ @Peride dış gebelik geçirdim 1 sene önce daha sonra korundum ve daha sonra olmadı bu ay ilk defa böyle oldu polikistik var ama rahim filminde tüplerin açık dedi hiç gecikme olmazdı testlerde negatif çıkmama ihtimali var mı adete yakın ilişki oldu 30-35 gün aradı döngüm kalmış olma ihtimalim varmıdır
Lavinia_ drnihanozdemir_ Teşekkür ederim hocam ❤️ peki bir kadın da akıntı ne kadar normal vajina kuru mi olmalı hangi durumlar da endişemeliyiz?
Acemibalik 4-5 aydır adetimden 3-4 gün sonra şiddetli bel ve kasık ağrısıyla ara kanamalarım oluyor neden olabilir acaba ?
drnihanozdemir_ Leyliiiiiii öncelik tiroid tedavisi sonrası yumurtlama çatlatma tedavisi denenebilir Allah yardımcınız olsun
Leyliiiiiii drnihanozdemir_ troid için ilaç kullanıyorum 1 yıldır ama düsüremedik bir türlü kilo ile alakası var mı sizce 90 kiloyum çünkü 😒
Anilla drnihanozdemir_ teşekkürler hocam Peki sağ kasik sizlamasi sebebi nedir ? Ve süt kesigi akıntı sebebi
Siyem34 İyi akşamlar nihan hanım. Ben 3 yıllık ewliyim 2 yıldr korunmasız ilişkimiz var ve doktora gittiğimde hiçbir sıkıntımızın olmadığını söyledi aşılama düşünüyorumda bir sorun olmadan yaptırabiliyo muyuz? Bide adetim son birkaç aydır düzensiz oluyo 10 gün geçikiyo bununda bir etkisi olur mu?
Rabia0612 Peride. 2 kere düşük yaptım bu 3.hamileliğim 5 haftalık hamileyim ama doktor ultrasyonda göremedi küçük olduğu için olabilir veya dış gebeliktee olabilir dedi 5 haftalıkken görmemesi normal mi lutfen cevaplayin 😥
Selmaa Amh hormonum falan normal sadece ca125, ca19-9, ve prolaktinim yüksek çıktı ama sonuçlar sürekli değişiklik gösteriyor triodum da normal bu durumda normal şartlarla hamile kalamam mı 2 yıldır kalamadım gerçi ama
drnihanozdemir_ Selmaa prolaktin yüksekliği ve Ca 125 yüksekliğinin nedenlerinin araştırılması gerekir