drnihanozdemir_ Leyliiiiiii öncelik tiroid tedavisi sonrası yumurtlama çatlatma tedavisi denenebilir Allah yardımcınız olsun
Leyliiiiiii drnihanozdemir_ troid için ilaç kullanıyorum 1 yıldır ama düsüremedik bir türlü kilo ile alakası var mı sizce 90 kiloyum çünkü 😒
Lavinia_ drnihanozdemir_ Teşekkür ederim hocam ❤️ peki bir kadın da akıntı ne kadar normal vajina kuru mi olmalı hangi durumlar da endişemeliyiz?
Anilla drnihanozdemir_ teşekkürler hocam Peki sağ kasik sizlamasi sebebi nedir ? Ve süt kesigi akıntı sebebi
Siyem34 İyi akşamlar nihan hanım. Ben 3 yıllık ewliyim 2 yıldr korunmasız ilişkimiz var ve doktora gittiğimde hiçbir sıkıntımızın olmadığını söyledi aşılama düşünüyorumda bir sorun olmadan yaptırabiliyo muyuz? Bide adetim son birkaç aydır düzensiz oluyo 10 gün geçikiyo bununda bir etkisi olur mu?
Rabia0612 Peride. 2 kere düşük yaptım bu 3.hamileliğim 5 haftalık hamileyim ama doktor ultrasyonda göremedi küçük olduğu için olabilir veya dış gebeliktee olabilir dedi 5 haftalıkken görmemesi normal mi lutfen cevaplayin 😥
Selmaa Amh hormonum falan normal sadece ca125, ca19-9, ve prolaktinim yüksek çıktı ama sonuçlar sürekli değişiklik gösteriyor triodum da normal bu durumda normal şartlarla hamile kalamam mı 2 yıldır kalamadım gerçi ama
drnihanozdemir_ Selmaa prolaktin yüksekliği ve Ca 125 yüksekliğinin nedenlerinin araştırılması gerekir
Derdeniss Peride @drnihanozdemir_ merhaba nihan hanım benim merak ettiğim soru , ilk doğumumu yaptım normal şekilde ve sancılarım 45 i geçmedi suni sancı yememe rağmen açılmam 6,5 cm de kaldı ve o şekilde doğuma girdim asıl sorum eğer tekrar hamile kalırsam yine aynı şekilde sancılarım az ve açılmam 6,5 da kalır mı yoksa her doğum farklı mı?
M_r_a21 Kbracan 2 ay önce normal doğum yaptım lohusa kanamam bittikten 20 gün sonra tekrar kanamam geldi ve bu 6 gündür sancı çekiyorum ve kanamam devam ediyor sancım yan kemikten başlayıp rahme kadar gidiyor ve bu 30 dk 1 saat sürüyor ne yapabilirim doktora gittim normal bir şey yok dedi ama ben bunu normal görmüyorum
Szva98 Peride Merhaba Hocam.Bana uc ay once suni dogus yapdilar bebekde odem vardi diye aldilar uc ay dinlenmem gerekdigi denildi vitaminler aldim ve su an hamileyim.ultrasonda her hangi bir sorun yok dediler hamile kalmamak icin.esimle kanlarimizda uyumlu akrabada deyiliz.bu bebekdeki hastalik tesaduf olabilirmi cunki ben daha 4 haftalik hamileyim.gecen hamileliyimde doktorlar o hastaligin 9 ila 20 de ortaya fiktigini soylediler tekrarlana bilirmi cevap lutfen 🙏
drnihanozdemir_ Szva98 tekrarlama riskini bilmemiz bir önceki gebelikte genetik testi yapılmadıysa düşen bebeğe mümkün değil
Ylzhlm Benim de sorumu atladınız ama @drnihanozdemir_ dış gebelik geçirdim 1 sene önce daha sonra korundum ve daha sonra olmadı bu ay ilk defa böyle oldu polikistik var ama rahim filminde tüplerin açık dedi hiç gecikme olmazdı testlerde negatif çıkmama ihtimali var mı adete yakın ilişki oldu 30-35 gün aradı döngüm kalmış olma ihtimalim varmıdır
drnihanozdemir_ [silindi] her ikisini de diğer yöntemler size uygun değilse önerebilirim ancak ama 1 aylık tercihim olur yan etkisi daha az