Hoyrat Ros En sevdiğim cümle o bu şarkıda birde bir şarkısında sen olmadan neye yara en güzel kumsal bu cümle çok hoşuma gidiyo
Ros Aklım başımda değil Dostlar yanımda değil Kimse umrumda değil Sanırım her şey yolunda Derdinden bir çareyim Çok diplerde bi yerdeyim Seslensen de derindeyim duyamam asla Sanırım her şey yolunda
Miskin2 Ros Anne beni anlayan yok Omuzumda yüklerim çok Seninkin de yer kaldıysa Başımı koysam biraz anne 🚬
Kobranecla Ros yaşamak içimden gelmiyor artık, öylesine dertli öyle üzgünüm…🎶 Müslüm Gürses= küskünüm 🎶
Cikolatali-waffle Birçok kez öldüm, yeniden hayata döndüm biren filmi başına sardım kendimi orda gördüm..
TombulHatun Ros Sol adımın at geriye Seke seke dön geriye Erzincanın düz halayı Salla omzun al aşağı 😂😂😂😂 Ben bu gece halay modundayım 😂😂
Ogretmenhanim Bi’ mektup yazarım yokluğundan da ağır Bi’ kedi alırım, sen de anneni çağır Ellerin aklımda, sevdan kalbimde kalır Hep hüsran, hep kahır, söyle artık, olsun…
Yaman Yaktın sevgi denen duygularımı Yıktın dağlar gibi umutlarımı Çaldın bugunumu, yarınlarımi Gel canımı da al acımıyorsan Acımıyorsan, acımıyorsan…
2minikmucize Ros Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı Eeee eee eee eee Eeee eee eee eee Biner atın iyisine nenni Düşer yolun kıyısına nenni Haber verin dayısına nenni Şeker alsın kuzusuna nenni Eee eee eee eee Eee eee eee eee. Besteleyen:Bir garip Ana 🤣🤪