bitterdelisi24 Lavinia_ neyin var kuzum ? Valla bende havamda degılım kızım oksuruyo burnu akıyo.. üstümde öyle yük varkı canım cok sıkkın
Lavinia_ bitterdelisi24 hiç sorma ya kuzum sanki sırtım da taş var canım öyle sıkkın 🙄 geçmedi mi daha ya🥺 benim dediklerimi yaptın mı?
bitterdelisi24 Lavinia_ Allah Allah bırsey mı oldı sebepsiz mi.. havalandır ya .. Zeytınyag sarımsak yaptım canım ayağının altına sürdüm dun gece surup vermım dıyorum
Tecrubekonusuyor Lavinia_ see canım biraz eski ama manifesto izleyebilirsin. Kubbenin altında efsane dizi tavsiye ederim aslında çok izliyorum ama isim hafızam iyi değil unutuyorum
Blondie Lavinia_ Dizipal diye bir site var orda netflix exxen dizilerini ücretsiz izleyebiliyorsun :)
Lavinia_ bitterdelisi24 Makarna 🤦🏻♀️ bir tek bunu iştahla yiyor ya eten tavuktan baya uzağız 🤦🏻♀️ önce den çok güzel yiyor du çimdi yüzüne de bakmiyor… Hasta ya o yüzden yememiştir ne seviyorsa onu YAP ve ya ben meyveli yoğurt yediriyordum hep
bitterdelisi24 Lavinia_ valla bende yayla çorbası yaptım bi tek onu yıyor bide süt dilimi yedirdim:( kac aylıktı canım senın ?? Bızımkıde nr balık ne et ne tavuk :(
Vanilyakokusu Blondie google yazınca dizilpal.net var ona girince çok fazla seçenek yok. Siz nasıl izliyorsunuz. Sayfada 10 tane dizi var sadece
Zemheri_ Lavinia_ Bi deneyin isterseniz yani kişiye göre değişir ben severek bakıyorum Bi başkasına sıkıcı gelebiliyor