bitterdelisi24 Lavinia_ valla bende yayla çorbası yaptım bi tek onu yıyor bide süt dilimi yedirdim:( kac aylıktı canım senın ?? Bızımkıde nr balık ne et ne tavuk :(
Cikolatali-waffle Lavinia_ trt1 de mutlaka izleyin nasıl anlatsam bilemedim ama aşk aile bağı dostluk herşey var köy hayatı anlatılıyor zaten ama çok saf çok güzel bir dizi hiç öyle diğer diziler gibi yasak aşkmış cinsellikmiş edepsizlik yok 🥰
Lavinia_ bitterdelisi24 hemen hemen aylınlar ☺️ hasta diye yemiyor çok üstüne gittme canım iyleşsin yiyecek
Olivetti Lavinia_ Breaking bad, lost … Türk dizisi olarak masum 🙂. Normal tv dizisi olarakta tabiki yaprak dökümü aşkı memnu 😂😂
Adrienne Lavinia_ ilk 4 bölümde herkesten şüpheleneceğin bir film 😂 ağzının sürekli açık kalacağı bir şeyler oluyor 😄
Lavinia_ bitterdelisi24 sinirlenme canım anlıyorum seni ama onun da canı ağrıyor sen anla onu meyveli yoğurt falan ver
Arasemir11 Lavinia_ neden kız neyin var Yabancı bi dizi var peaky blinders onu izliyorum. Film olarak salman khanın dram filmleri çok GüZl iZliyrm
Lavinia_ Arasemir11 bilmiyorum ya kolumu kaldırmaya mecalim yok içim daralıyor 😕 hiç bir şey de yok üzülmem için 😕
Lavinia_ bitterdelisi24 ağrısı var diye açlığını hiss etmiyor…. Bilmiyorum ya bir garipim sanki dokunsan ağlıcam 🙄. Demin aldim kahvemi kizimla yüreşe çıktım belki açılırım diye yok aynı 😕 cidden üzülmemi sağlayacak bir şey de yok
bitterdelisi24 Lavinia_ eşinin eksıklıgı bence sen farketmesende ıcten etkılıuo seni.. yanınızda olsun ısterdın bence durgunluğun bu yüzden