Blondie Normalbiri Ee bunu burda söylemenize ne gerek var😂 burda çoğu kisi needeyse kendi kendine yapanlarda var 😂
buralardayenibusely Blondie Hllyldz papatya_ Normalbiri kızlar ben de aynı durumdayım hatta bugün ileri gittim bi şeyle yaptım çok güzeldi ama sonra çok pişman oldum
Normalbiri Hllyldz ilk başlarda bende neyin ne olduğunu bilmiyordum zamanla zevk almaya başladım, tam o zevk yerinle oynarsan bulursun:)
2minikmucize Normalbiri kendinizi ona alıştırmayın eşiniz ile konuşun yoksa zevk alamazsınız eşiniz ile birlikte olduğunuzda
Birkadin buralardayenibusely korktum bı an salatalık 😂 patlıcan dicen diye merak ettim neyle tatmin ettin peki kendini
Uykusuzbiri Eşimden ayri olduğum zamanlar bende yapıyorum çünkü canım çok istiyor😊 şu an 2 haftadır ayrıyız yarın birleşicez aklımdan neler geçiyor neler 😋
Trendyol Normalbiri yasadgm yerde dul bir kadin patlicanla yaparken icine fazla iteklemis icinde kaldi hastaneye goturduler cikardilar.komik ama gercek oldu bu.umarim senin yaptiginda boylw bisey degldir