Deniz123 ben farklı düşünüyorum ve bazen abartıldıgını düşünüyorum .yani tabiki senin rızan olmadan yapılmaz, ama onlar sevgilerni göstermeye çalışıyorlar kendilerince .ya bazen dısarda cocuk goruyoruz korkmalarını anlıyorum o yüzden uzaklasıyoruz uzaktan gülümsüyoruz cocuga ve annesine ,sanki cocugunu yicez sanıyolar. bu sekilde cocugunuzu koruyamazsınız .gozun üzerinde olur korursun ama bırakın sevilsin sevgiye ihtiyacı var .ayrıca cocuk bu bebek oldugu için seviliyor senin bebegin diye veya zarar vermek için vs degil .dünyada tek doğuran biz degiliz ki her isteyen bir sekilde sahip olabiliyor .isteyen herkese nasip olsun .sen şimdi onlara söylesen kırılıp uzak duracaklar bunu anlamıyorum ben .ayrıca ne kadar sakınırsan o kadar seni bulur, negatif nazar enerjisini üstüne cekme .aksine sakladıkca millet merak eder birden gorduklerin de nazar olur .kücük olan herseyi seviyoruz tatlı yani .ve bu zamanlar geri gelmicek .sende tadını cıkar bırak onlarda ilgili olmaya devam etsinler .dedem benim adımı profiline koysa benim fotomu falan cok mutlu olurdum aynı şekilde bebeğimin de sadece yabancıları eklemesin yeter ..