Direksiyon Dersim’in 5. Günü ama ben hâlâ parkları hiç bilmiyorum aklımda tutamıyorum.5 tane park yaptırıyorlar ben bu 5 parkı nasıl aklımda tutacam hepsi çok karışık. Hoca ikinci günden trafiğe çıkardı ama stres yapıyorum yolu sinyalleri hala unutuyorum ezberleyemiyorum.Bana öneride bulunacak olan var mı ben bu parkları nasıl ezberliycem.?
Ehliyet Alanlar
Prenssannesi ogreniçeksin bir şekilde 😁benim hala aklımda tek yönlü gidiş yol dönüş yok bana hocam şöyle anlatmıştı tabut ölü gidiyor ve geti gelmiyor öyle sklımda tutmuştum
Prenssannesi 5 park nasıl ben aldın 2 park vardı ama 2şer tekrar yapıyorduk aynı parklara.2 park7n sonunda geri gelme vardı so ra devemdıı.zatwn tarfiltw öğretiliyo panim falan varmı 8na baklıyolar.boş yolda herkes sürer önemli.olan yolda sürmek.twk seferde gwçtim ben derslerde çok zorlanmış olsamda gocam çıldırmıştı artık 🤗😁😂
Hocana baskı yap ben ogrenemedim daha cok park tekrarı yapalim diye. Para veriyorsun ogretmek zorunda cicim❤️
Prenssannesi 2 park var benim bildiğim L ve Paralel park diğerleri ne? Arabayı yanında kimse yokmuş gibi düşünüp kullanırsan heyecansız kullanırsın.
Prenssannesi sana birsey söyliyim mi esimin arabasını mahvettim hemde 6 defa 🤣🤣🤣🤣 en son kendime minnak araba aldım onunda var 2 kaza 1 pert kazası ama şükür götürüyor bizi 😂😂😂
Prenssannesi 4 sene önce ehliyet aldım. Üni çıkışı saat 6:30 da kursa gidiyordum. Tam trafiğin yoğun oldugu saatte, caddede araba sürdürmeye başladı hocam. Ilk bende heyecan korku vardi ama 3.gün cesaretlendim. Herkes alıyorsa bende alırım dedim. Ama benim bildigim 2 park şekli var. Ben 20 ders gördüm. 10.derste zaten öğrenmiştim araba sürmesini. Diğer 10 derste iyice pekiştirdim 😁 eger hırslıysan zaten çabuk öğrenirsin. Ben 5.derse kadar sadece vitesi 1′e almayi unutuyordum, kırmızı ısıkta durunca tekrar 2 yle kalkıyordum 😬😅😂
Sedaa bunu bende yapıyorum . Herşey çok iyi gidiyor , ama bire almayı unutuyorum 🤦♀️
Prenssannesi hocanıza mutlaka durumu belirtin ben anlamadığım en ufak yer bile olsa sora sora bezdiriyorum. Birde hocalarım değişiyor kafama yatmadıysa her hocama aynı soruyu soruyorum yani hoca olarak anlatmak görevi sormaktan çekinmeyin. Her hocanın öğretiş tarzı farklı , olmadıysa tekrar tekrar yapmak için rica edin
Prenssannesi ne kadar fiyatı acaba bende kursa gitmeyi düşünüyorum da eşim biliyor ama hayvan gibi sürüyor bu yüzden kurs
M_r_a21 3100 TL’ ye yazıldım