Prensannesiyimbursa Özgüvenli ol bacım.Eger kendinden utandığını kocana belli ederaen kocanın kafasına kötü şekilde kazınırsın seni çirkin görmüyorsada görmeye başlar.Doğum yapmışsın(kaç tane olduğunu bilmiyorum)kolay bişey değil sanırım normal oldu.Bende iki tane normal doğum yaptım.ensoncuyu daha 95 gün önce yaptım yaşım daha 28 ama görsen göğüslerimi göbeğimi çatlak içinde göğüslerim sarklı yumusadı neler neler.Heleki şeyimi hiç sorma.Birde benim son doğumumda iki dikişim yaram kaynamadan attı öylece iyileşti.Pskolajim bozuldu vajinam geniş kalacak bol kalacak kocam benden zevk almayacak beni begenmiycek diye hergün gizlice ağlardım.Özelinden tut devletine kadar birsürü doktora göründüm birşey olmaz genişlemez o birşekilde iyileşir sen iki dogum yapmışsın okadar olacak cimsellik hayatında olumsuZluk yasamazsın dedi doktorlar.Ama ben oraya baktıkca özgüvenim düstü üstelik hamilelikten dolayıda karardı yavas yavas açılıyor ama genede kara yani.Aradan 95 gün gecti benim yaralarım tamamen iyileşti vücudum toparlandı.Eşime birgün sordum nasıl eski haline dönmüşmü gene sıkımıyım dedim valla gayet güzel dedi🤭🤭Sevindim tabi😊Ama ben hic kendimden utandiğımı eşimin yanında belli etmedim hep başım diktir kendimi onun yanınında normal görüyormuşum gibi yaptım.Ee iki çocuk annesiyim onlardan bana kalan hediyeler bunlar dedim diyorumda.Benimle evlendiğimde nasıldım sen onu söyle babamın evinden ben böyle gelmedim diyorum lafı açılırsa.Kocamın gözünde nornalleştirdim o beni begendikce bende kendimi begendim özgüvenim arttı sanada bunları tavsiye ederim canım.Yorumum biraz uzun oldu ama olsundu kııızz💃💪