Prensannesiyimbursa Özgüvenli ol bacım.Eger kendinden utandığını kocana belli ederaen kocanın kafasına kötü şekilde kazınırsın seni çirkin görmüyorsada görmeye başlar.Doğum yapmışsın(kaç tane olduğunu bilmiyorum)kolay bişey değil sanırım normal oldu.Bende iki tane normal doğum yaptım.ensoncuyu daha 95 gün önce yaptım yaşım daha 28 ama görsen göğüslerimi göbeğimi çatlak içinde göğüslerim sarklı yumusadı neler neler.Heleki şeyimi hiç sorma.Birde benim son doğumumda iki dikişim yaram kaynamadan attı öylece iyileşti.Pskolajim bozuldu vajinam geniş kalacak bol kalacak kocam benden zevk almayacak beni begenmiycek diye hergün gizlice ağlardım.Özelinden tut devletine kadar birsürü doktora göründüm birşey olmaz genişlemez o birşekilde iyileşir sen iki dogum yapmışsın okadar olacak cimsellik hayatında olumsuZluk yasamazsın dedi doktorlar.Ama ben oraya baktıkca özgüvenim düstü üstelik hamilelikten dolayıda karardı yavas yavas açılıyor ama genede kara yani.Aradan 95 gün gecti benim yaralarım tamamen iyileşti vücudum toparlandı.Eşime birgün sordum nasıl eski haline dönmüşmü gene sıkımıyım dedim valla gayet güzel dedi🤭🤭Sevindim tabi😊Ama ben hic kendimden utandiğımı eşimin yanında belli etmedim hep başım diktir kendimi onun yanınında normal görüyormuşum gibi yaptım.Ee iki çocuk annesiyim onlardan bana kalan hediyeler bunlar dedim diyorumda.Benimle evlendiğimde nasıldım sen onu söyle babamın evinden ben böyle gelmedim diyorum lafı açılırsa.Kocamın gözünde nornalleştirdim o beni begendikce bende kendimi begendim özgüvenim arttı sanada bunları tavsiye ederim canım.Yorumum biraz uzun oldu ama olsundu kııızz💃💪

Prensannesiyimbursa sirkelen kednine gel Burada bir arkadaş bebe yağını nemli cilde uygulayınca yumuşacık olduğunu yazmıstı postunda al bi bebeyağı sür duştan cıkınca kurulanmadan önce sonra git kendine seksi gecelikler tangalar al giy yat yattağın içine uzerinide bogazına kadar kapat görmesin kocan yatagın içine yatınca senin cıplak oldugunu hissetsin süpriz olsun ona ben öyle yapıyorum çok hoşuna gidiyo seni gidi seniii diyor 🤭Utanma neden utanıcaksın o senin kocan birbirinizin mahremini birtek ikiniz bilebilirsiniz.

Yasak_elma çok teşekkür süper hir yorum olmus. Benim eşim ne yazikki beni hiç begenmiyor bunu dile getirmiyor. Yani begenmiyorki getirsin. Suratıma bile bakmıyor. Dediğiniz gibi olsamda beni görmüyorkim makyaj yapıyorum farketmiuor. Veya ne biliyim. Aynı odada ağlasam duymuyor. Bana karşı merhameti sevgisi saygısı ve ilgisi yok ne yazikki. Sizin evliliginiz güzel görünüyor. Eminim sizde guzelsinizdir. Ben çok kötü hissediyorum hiç hir zaman o dediğiniz gibi olamam çünkü eşim bana insan gibi davranmiuor.

Bende korkuyorum o bile deil adi opmek konusunda bile ama kocam deil sozlum o naplayim ?kizlar acil taktik

tuzlu su yapmalısın bence kadınsal enerjiyi falan cıkartıyor. Bir çok kişide de yakınımda test edilip kanıtlandı. Haftada bir banyodan sonra 2 yemek kaşığı tuzu 1 litre suya katıp önce sağ omuzundan sonrada sol omzuna döküp banyodan çıkıyorsun durulanmadan. Denemeye değer önce kendin için. Nisanlim 5 saatlik yolu gelip 1 saat beni gorup geri donder oldu. Tuzdan sonra🙈[](https://)

Beolaki Esra ezmeci bütün kadınları tuzladi resmen 😂😂😂😂bende yapıyorum evet etkisi güzel

Arzum94 Eminimki guzelsindir canım neden güzel olmayasın cirkin kadın yoktur biz kadınların hepsi gülü.Erkeklerde dikenlerimiz malesef.Benimde güzel olduğumu söylerler.Hatta bazen eşime sorarım ben güzelmiyim diye oda güzelsin tabi kız güzel olmasan seni beğenmesem kaçırırmıydım der hep🤭Ben kaçarak evlendim.Benim evliliğimde eh işte çok iç açıcı olmadan guzel sükürler olsun diyeyim.Sen esinle bu konugu hic konuştunmu ben olsam alır karşıma konusurdum ona görede yolumuzu çizerdik çünkü bu şekilde ömür geçmez canım benim.Eşinle severekmi evlendin yoksa görücü usulumüBuradaki arkadaşların çogu esra ezmecinin tuzlu suyunu önermiş.Ben nasıl yapilir bilmiyorum ama merak ediyorum.Sende dene bakalim denemekten bişey cıkmaz belki işe yarar denemeden bilemeyiz.

Beolaki Bu tuzlu suyu çok duydum ama tam detaylı bilmiyorum nasil yapiyor tam olarak sadece bu yaptiginiz sekildemi yapiliyor.Tuz büyük tuzdan mı yoksa normal yemeklere kullandigimiz tuzdanmi🤔

6 gün sonra

Yasak_elma kusura bakma düğün telaşından yazmadım ce okuyamdım. Haftada bir dustan sonra 1litre suya 2 yemek kaşığı varsa kayatuzu yoksa yemek tuzuda oluyormuş. Suyun yarısını ilk sag omzuna diğer kalanını sol omzuna döküp çıkıyorsun durulanmadan. Tuzlu su üstünde kalıyor.

Öncelikle severek mi evlendnz görücü usulü mu gerci severek evlenipte ilgisz olan erkekte cok esiniz hep mi bastan beri böyleydi sonradan mi oldu yani sizi begenmiyor da acaba kendisi nasıl hepimz güzel bayanlar deglz vardır güzel olan ama önemli olan güzellk değil o içindeki cazibe cilve erkegi bi anda degstirir canım sunu sormak istiyorum üzülerek acaba hayatnda biri falan mi var cunku bu davransları hiç normal değil

Evet burda insana ozguven gelio herkes aşmis kendini diyorum bi benmiyim suskun,bzn iliski esnasinda heyecan versin diye esim konusur bn sustururum ama konusmak dha atesliyomus iliskiyi

Yatakta biraz arsiz olmak gerekiyo demek erkegi mutlu etmek icin