Menekseyapragi Hoyrat 2 aylık bir gelin canım intihar etmiş olarak gördüm ama eşinden şiddet görüyo da yazıyodu çok detaylı bakmadım bilenler yazarsa öğreniriz
Escobar Menekseyapragi evet ama cinayette olabilir diyolar müge anlı otopsi çıkmadan programa katamam demiş
Escobar Hoyrat amin inşallah allah kimsenin başına vermesin çok zor ah benim içim gitti annesi babası nasıl dayansın rabbim sen herşeye hakkıyla gücü yetensin yardım et
Meva61 Yaa benımde en merak ettiğim bu konunun akıbeti keşke mügeye çıksalar detayına inseler herşeyin.. Çocuğun pskolojısi bozulmuş diye vana götürmüşler en son duyduğum 😐🙄
Melis_345 Bende çok üzüldüm abisi Fox a çıktı eşinin ailesi telefon ile katıldı eşi toparlasin cikicak mis dedi abiside kaç gündür katılmıyor umarım adalet yerini bulur …
Escobar Bilemem ya yazık elindeki kınası solmamış nasıl kıydında vurdun o kadına eğer cinayetse çıksın bir an önce inşallah
Canemin_1 Kiminle evlenecegimize dikkat etmemiz lazım o adam yüzüne canına kiydiysa . Allah o adamı bildiği gibi yapsın yazık oldu 2 ay ne demek ya daha en güzel zamanları
incilikaftan Böyle şerefsizler dünyada olduğu sürece bize ne zaman sıra gelicek diye bekliyoruz artık.