Doğum yapalı 2 ay oldu, 20 gün annem geldi kaldı bende sonra gittiler. Annemler gittiğinden beri eşim başka odada yatıyor bebeğim gece mızmızlıyor uykusu bölünüyormuş işe gidiyor diye. Hafta sonu da ayrı yatmaya devam ediyor. 40 cıkınca 40 ım cıktı birliktelik olsun dedim diye 1 kez beraber olduk sonra bir daha yaklaşmadı. Dün sinirlendim artık güzel mi gelmiyorum nedir ama kocalık vazifeni de unuttun dedim. Harama göz dikip video izleyip kendini tatmin ediyorsan bende aynısını yaparım dedim . Ve öyle birşey yapmadığını inkar bile etmedi. Çünkü taş olsa çatlar yani illaki izliyor kendi kendşne birşeyler yapıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Göğsünden süt gelecek ilişki esnasında diyor saçmalıyor akıl verir misiniz ne yapmam lazim
Akıl verin lütfen :(
Twister bunlar bende de olmuştu bi yerde okumuştum dogumdan sonra eşler depresyona giriyomis benim eşimde öyle olmuştu
Senbeben11 duzeldi mi sonra peki ne yapmam lazim bilemedim ustune mi gideyim susup oturayim mi anlamadim gitti
Rasev çok üstüne gitme bırak oda biraz kendine gelsin bebeğine alışsın biliyorum bu süreç insani çok yoruyo üzüyo benim de öyleydi yanımda uyumuyordu konuşmak dahi istemiyordu biraz zaman aldı ama eskisinden daha iyi oluyo
Twister Sanki beni anlatmışsın millet 40 ı çıkınca karısının üstüne atlar diye ağlamıştım bile. Susup oturma tabiki ama güzellikle konuş sen böyle yaptıkça ben kendimi kötü çirkin hissediyorum de. Erkekler anlayışsız varlıklar varsa yoksa kendi istekleri. Ama zamanlar düzeliyor yıpratma kendini sen bu konuda didiştikçe daha çok uzaklaşır
Insallah duzelir hamilelikte aldigim kilolarin cogunu verdim ama emzirdigimden diyet henuz yapmiyorum ama kendimi cirkinlikten ziyade degersiz hissediyorum 😢
Twister Benim eşimde oyle şuan bile öyle.3 aylık bebeğim var.Ayrı yatıyoruz.Benimki beni arzuluyor istiyor ama ayrı yatmak zorundayız çünkü 4 yaşında birtane daha cocugumuz var.Ben yatak odasında bebegimle yatiyorum eşimde oğlumda salonda yatiyor.Hem eşim gece bebek cok mızmızlandığı için aynı odada kalmak istemiyor ayrıca bebek olduğu ićin gece lambası kullanıyorum sabaha kadar devamlı açık kalıyor eşiminde gözlerini ağrıttığı için gece lambasında yatamıyor.Hemde 4 yaşındaki oğlum tek oda kalmak istemiyor.Göğuslerimide birliktelik sırasında hiç dokunmuyor vs çünkü o bebeğin diye düşınüyor sanırım birde ağzına süt gelicek diye korkuyor
Twister bizde ayrı yatıyoruz.. cocuk olunca hıcbısey eskısı gibi olmuyor
Bende ucretsiz izin alicam sonrasinda ise giderkeb hala ayri yatarsa sacmalik olacak sonucta bende ise gidiyor olacagim ve ikimizin cocugu aklimda deli sorular off
Twister ise gidiyor diye çocuğu sizin üstünüze bırakması çok saçma ikinizin çocuğu sonuçta biraz yardımcı olması lazım bence o alışmış rahat takılmaya hiç bulaşmıyım keyfim bozulmasın diyor ama nereye kadar ayrı yatcaksiniz ki sonuçta sen bu çocuğu 2 sene emzireceksin bu iş bile devam ederse boşanmaya varır olmaz yani
dolapfaresi evlilikte cinsellik sonucta cok Onemli, bir de kendi kendini tatmin ettigini itiraf etti gibi bir sey oldu. Kolu catladi eli dedim hic uzulmedim iyi oldu bakim nasil yapcan dedim guldum beddua mi ettin diyor anladi yani.
Twister Bende bi süre sonra aldım bebeği gittim yattığı odada yattım baktı bebeğimiz ilk zamanlardaki gibi değil yani uyandıracak kadar ağlamıyor ondan sonra geldi yanımıza. Ama tepkimi kesinlikle belli et . Sende kendini tatmin etmiş gibi yap buna çok sinirlenecek biriyse rüya görmüş gibi yap sabah kalk mesela o işe gitmeden deki çocuğun yanında dur bi duş almam gerek. Erkek adamlar ya zorlarına gidiyor hiç bişey hissetmese yetememek duygusunu tadıyor 😂
Twister canım aynısını bende yaşadım çocuk gelince eve erkeklerin bi alisma dönemleri oluyor zorlu bir dönem onlar içinde biz birlikte uyumadık 40 gün çünkü annem benimleydi annem gitti odamıza geçtik ama benim kizim saat başı uyandığı esim o hafta uykusuz ise gitti hatta direksiyon başında bi arş trafikte uyukladim bile dedi biz ayrı uyumaya başladık kizim 4 aylik halen ayrıyız cinsellik konusu bizde 52. Günde oldu ve 1 Ay olmadı sonrası bebek ağlar ortada bölünür diye onlarda geçti şuan iyiyiz cinsellikte de bunlar olabiliyor bebek babasına aguuuu yapsın o zaman adamlar normale dönüyor gerçi kızım kocami benden aldı da saolsun 😂😂😂
- Düzenlendi
Twister Doğum sonrası bazı erkekler eşlerini partnerden önce anne olarak görmeye ve bebeğine ait olduğundan kutsal hissetmeye başlıyor. Hani göğüsten bebek emdiği için öpmeme, cinsel hayatta azalma. Yani anne baba olmuş olabilirsiniz ama bu karı koca olduğunuzu unutturmamalı. Anne için de geçerlidir aynı adaptasyon süreci. Ayrı yatma olayına alıştırmamanızı öneririm, çünkü siz bebeğin annesiyseniz o da babası. Uyana uyana duruma alışmak benimsemek ebeveynliği paylaşmak gerekir. İlerde zaten atak dönemleri yada diş çıkarma dönemlerinde kendiniz uykusunu alabilmesi için diğer odaya gönderebilir yada nöbetleşe bakabilirsiniz. 😌
Ama bundan hariç cinsel anlamda azalma durumu yada sizi kutsal görme durumu babalığa alıştıkça bebekli hayatı kabullendikçe düzelecektir. Tabi bir kaç ay da sürebilir, arayı çok açmadan düzeniniz oturana kadar siz teklif edebilirsiniz birlikteliği. Her şeyden önce bunları konuşmak da lazım.
Birde bebeğinizi her iki göğüsten de emzirip yada sütünüzü sağdıktan sonra birlikte olduğunuz zaman göğsünüzden süt akmaz bunu eşinize açıklayabilirsiniz.
Bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını giderip uyuttuktan sonra emin olarak rahat ilişki yaşayabilirsiniz. Bebek ağlayacak korkusuyla en çok erkekler tetikte oluyor çünkü bu da ilişki sırasında strese sebebiyet veriyor.
zarifhanim çok teşekkür ederim güzel açıklamalarınız için 🙏 dikkate alacağım tüm dediklerinizi