Slm kizlar bu aralar fazla mi sakin forum 😀
Biraz sohbet mi etsek..
Şunu merak ettim bütün evlilerde mi boyle oluyor benim eşimin tenine kokusuna karşı resmen zaafim var.. Allahim öpüp koklamadan dokunmadan duramiyorum.. geçenler Ufak bir tartışma yasadik tartışma dediysem milket gibi bagirip sovmeyiz saatlrce kavga etmeyiz . O bir laf eder ben bir laf ederim buna kuseriz. Uc gun boyunca birbirimizin yuzune bile bakmadik sirf bunun için. Eşim tam yumuşar gibi oldu yatili misafir geldi uc gunde onlar kaldı. Bugun saatleri saydık resmen artik . Ve harika bir ilişki bir hasret giderme yasadik. Ne kadar özlemişim tenini kokusunu😍😍 galiba bizde ten uyumu var o yuzden bu birbirimize doymama hissi… Sizde boylemisiniz gerçekten 😘😀
Eşe özlem 🔥😍
Kirpapatyasii eşim battaniyesiyle daha mutlu😁
Kirpapatyasii Maşallah allah daim etsin 🤩 sevdiğinle küsmek bile güzel sonunda gönlünü alma çabası varsa🥰 temas bağımlısısınız sanırım bizde de var o 😂
Yorumcuanneniz bu benim eşim😂😂 adam battaniyeye sarılmadan uyuyamıyor resmen😂
Kirpapatyasii biz kavgalı olunca asla olmaz o benden inat ben ondan inat ama aramızda iyiyse yanaktan öpünce bile etkileniyor 😂😂
İşe yollarken ne sarılırım ne de öperim 😂😂😂
Kirpapatyasii Sinirden kafayı da yesem bı sarılsa kokusu teni beni pamuk gibi yapıyor lanet olsun dostum çok çabuk kanıyorum hani nazz cilve pehh 😆🤣🤣🤣🤣
Minik1anne1 2 ayrı battaniye kullanan biz 😁
Kirpapatyasii Ten uyumu çok önemli küslükden sonra yaşanan ilişkide bi başka oluyo ya😍Genelde ben küsdüyümde eşim ilk adımı atar dayanamaz küsülü kalmaya buda onun zaafı bende bunu kullanmıyor diyilim agfdkjfj😈
Yorumcuanneniz ya çok güldüm😀
Kahvekolik bu aynı ben 🤣
Yorumcuanneniz bizde de yorgan var sanki adam yorganla evlenmiş ona sarıldığı gibi bana sarılmıyo🤷♀️😂
Akrep iste sorunumuzda o esim cok inat adim atmaz genelde. Birkac gun kus kalırız sonra somurta somurta konusur ben adim atana kadar öyle kapanir konu 😔evet galiba temas bagimlisiyim esiminde öyle olmasini cok isterdim.sagolsun yine gelir gider oper iliskimize bayilir ama temas bagimlisi degildir öyle 😀😀
Yorumcuanneniz o niye😀
Kahvekolik ayni ben ya😀
Panda keske eşimde dayanamasa😂bizimki biraz kin tutar inat eder. Genelde ben dayanamam konuşurum😂😂
Kirpapatyasii Ten uyumu bambaşka bisey ya her iliskide ateşli, şevkle tutkuyla sevişmek kesinlikle ten uyumu. Hatta evlenmeden önce birlikte olduk biz eşimle 7 sene boyunca 🙈 daha ilk seferde ten uyumu belli ediyor kendini. Ama senin dediğin ten çekimi yani uyurken bile temas etmeden yapamamak, sürekli dokunma isteği vs. Biz de öyleyiz sürekli temas halindeyiz kavga da etmeyiz bayiliriz dokunmaya ❤🥰
bittercikolata ten uyumu kesinlikle var bizde . Temas bagimlisi da sadece benim bizde ve dediğiniz gibi ten uyumu ilişkide harika bişey,😍😍
Kirpapatyasii aynen canım benim maşallah diyelim 🥰❤
Kirpapatyasii Bizde öyleyiz ya özellikle ben kokusu başımı döndürüyor diyebilirim 🤣🤣ama bizim küs kalma gibi bir durumumuz olmuyor ben tavır yaparım o da en fazla bir saat sürer 🤣🤣