Azramomyy Rouge evli bekar ayrımı yapmadım genelleme yaptım öyle 😊 Elmalı kek çok severim nefis gözüküyor afiyet olsun 🌸
Rouge ipeksi teşekkürler canım🥰efsane bir lezzet hic böyle beklemiyordum yemezdim simdi her hafta yapıyoruz nerdeyse. malzemeler 4 yumurta 1 su bardagı sıvı yag 1 su bardağı seker 1 su bardagı yogurt 2 su bardagı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Üstü için 2 elma 1 yemek kasıgı kuru üzüm(yarım saat kadar fln suda bekletilcek) Yag seker yogurt kremsi kıvama gelene kadar mikserle cırp krema gibi oluyor.sonra bu karısımdan 1 su bardagı kenara ayır onu pasta piştikten sonra üstüne döküyoruz o yüzden.kalan harca 4 yumurta vanilya ekle cırp.ardından 2 su bardagı un ve kabartma tozunu eleyerek ekle ve karıstır .pürüssüz akıskan kıvama geldikten sonra kalıbını yagla .biz kenarını yagladık ortasına yaglı kagıt da koyduk .ve kalıbına kekini dök.eşit yay.iki elmayı soy ince ay şeklinde kes sonra harcın üstüne diz yani pastanın üstüne yerlestir üstüne birde üzümleri gezdir .önceden ısınmıs alt üst ayar 180 derece fırına ver. 35-40 dk da pişiyor kürdanla kontrol et yinede .fırından cıkardıktan sonra ayırdığın sosu fırcayla esit sekilde sür pastasının üstüne heryere sür cok lezzetli bir sos
Lagosiyawo deleted77 ay sus sus hele o otrişli suplamsı varoş kahve sunumlukları beni benden alıyor 🙄 ben düz insanım şık beyaz düz porselen fincan takımlarım yanınada limonlu suyum kafi 🌸
deleted77 Lagosiyawo kesinlikle ya 👌🏻Fincan çeşidim çoktur da sade ve şık 🥳 iyi yine sen su falan koyuyorsun yanina 🙈 ben dümdüz öyle makineden kupaya 😅
Sedaa Lagosiyawo eşim de öyle, meyve yedikten sonra bile su içer mutlaka 😂 sabah kahvaltida çayın yanına su koyarım onun icin 😂 illa birsey yerken o su yanında olacak 😂
Nietzsche Sedaa Bende bir şey yerken araya hiç içecek sokmam ,sofra kalkar koltuğumda yayılarak içeceğimi içerim😂sanırım sende öyleydin
Sedaa Ops eşimde öyle, ve kaynanamda öyle, 😅 sanırım kaynanam alıştırmış cocuklarina. Görümcelerim, kayınlarim hepsi su olmadan sofraya oturmazlar. Sabah kahvaltida mutlaka su olur 😂😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sedaa Nietzsche benim annemde aynı 🤣🤣 yemek arasinda bir sey içince karnım doyuyor, yemeğe yer kalmıyor diyor 😂 gercekten öyle ama, bende bi keresinde yemek yemeden önce su içmiştim, sonra yemek yiyesim gelmedi 😂😂