Salam 6 heftelik hamileyem yumurtaliq agridir her iki terefde normaldi bu bilen varsa cavab verse sevinecem
Hamile
PervaneEliyeva salam arada sanci verir?
PervaneEliyeva men 9hefdeliyem mendede sanci verirdi hekime getmiwdim bugun dedim bele agrim var idi dedi ya qebz olanda agriyir yada cox gezende eliyende agriyir
PervaneEliyeva mendede ağrı var arada olur oda şam qoy can relary şamı
Kisver arada olur sonra kecir hekime birinci gun gedecem her wey yaxwidimi deye hekim olaraq kimin yanina getdiz yaxwi hekimdi
Sayqa yaxwi agri olanda birde qoyaram.
Usm. Ucun birde hekimnolaraq kimi secdiz bilmek olar??
PervaneEliyeva 5 n doğum evinde dr necibe usm samurat qehramanova
PervaneEliyeva menim qaynanam 1hekim taniyirdi rus hekimde heyqeten cox savadlidi azadliqda iwleyir 9sayli qadin meslehetxanasinda iwleyir adi Ninadi onun yanina gedirem
PervaneEliyeva hekime ged sora , birde sene yaxwi tesir etmez , yenede senin qerarindi ama hekim demeden bir wey etme
Kisver hee gedecem uzm huru ona gedecem onan sonra hekime.heleki hech bir şey istifade elemirem hekim nese dese mecbur qalsam onda bele derman istemirem qebul edim.
PervaneEliyeva mende ele deyirdim ama yaxwiki tez getmiwem hekime uwagin inkiwafi ucun derman yazmiwdi belkede onun sayesinde uwag qaldi yoxsa zeif idi xeberimizde yox idi
Kisver men hele sabah gedecem hekime 6 hefte 1 gundu hekim dedi 6 hefte olsun gel. Oksigende mehemmed hekimin yanina getmek isteyirem uzm huru bilmirsiz nece biridi her ikisi
PervaneEliyeva vallah bilmirem men hekim olaraq dediyim yere gedirem dogumada yeqin medicala
Kisver bir soz soruwum hekime getdim 5 heftelikdi cift var amma dedi urek doyuntusu yoxduu cisft varsa dis gebelik deyilde hee??
Sayqa qizlar agri olmaqi normaldi çalisin ilk 3ayi isdirahet edin+ papaverin sami hergun qoyun mutelü
PervaneEliyeva bizim iki tanış qızın hekimi o olub. Çox razı qalıblar.