Hamile
PervaneEliyeva yo 5heftelikde urey doyuntusu ewidilmir men 6heftede getdim hec ewitmedik 9mheftede ewitdim, ama ciftnen diw gebeliyi bilmirem diw gebelik olsaydi hekim baxan kimi deyerdi , matkaya duwmemiwdi?
PervaneEliyeva dış gebelik yumirtaliqdan kenar hamilelik sayilir+cift usaqi anayla birlesdiren bagdi:)urey doyuntusu 8-9hefdelerde esidilir
Kisver matka var amma uwaq dedi hele emele gelmeyib gelen hefte gel baxariq dedi gelen hefteni gozduyurem
PervaneEliyeva turbaliqdadi yeqin narahat olma mende 1ci gedende turbaliqda idi sora getdim matkaya duwmuwdu
Kisver insAllah teki olsun gelen hefte gedim hekime ya 2 hefte gozdeyim 7 heftelik olsun gedim?
PervaneEliyeva yoo gozde 8yada 9heftede get urek doyuntusunude ewit birdefelik menede hekim dedi gelen hefte gel men uzatdim 9heftede getdim ama yenede ozun bilersen
Kisver Canim Sen hamilelikden qabaq folikul ucun uziye duwmuwdun?
Aygun-Azeri he duwmuwdum ele bil aptelin 1i altan yoxlaniwa getmwidim falekul ucun aybawjn 16ci gunu idi 12mm idi yeni 16gune gore balaca idi, mende axdardim internetde fln qoz suyu dediler tez partladir 10gun icdim aprelin 17si cesdelenmeli idim xesdelenmedim 19u yoxladim hamile qalmiwam ele o 12mm folekulnan
Kisver Allah berk Elden versin Canim sag saglam qucagina alasan In we Allah. Mende qoz suyu icirem
Kisver gozdeyecem 2 heftede sonra gedecem coox sag ol
Aygun-Azeri cox sagol can Allah senede qismet elesin 🙏
PervaneEliyeva xowdu😊
Kisver Amin cox sagol Canim
Salam xanimlar bu ay ayın 14 aybaşı vaxdımdı qoz suyu içsem ziyan etmezki ? Ve nece gun icim ? Ziyan etmezki cox adam deyr hekim meslehetsiz içmek olmaz