Rasev can sen bilersen mende gece dewet qarnımın altında ortandan sancı tutdu ele bil köpden qarnım sancaqıdan cırılacaq neden olar noxuda yemişdim😅

Sayqa ele noxuddan😁😁dəsət qaz sanci veren qidadı🙊

PervaneEliyeva yo 5heftelikde urey doyuntusu ewidilmir men 6heftede getdim hec ewitmedik 9mheftede ewitdim, ama ciftnen diw gebeliyi bilmirem diw gebelik olsaydi hekim baxan kimi deyerdi , matkaya duwmemiwdi?

PervaneEliyeva dış gebelik yumirtaliqdan kenar hamilelik sayilir+cift usaqi anayla birlesdiren bagdi:)urey doyuntusu 8-9hefdelerde esidilir

Kisver matka var amma uwaq dedi hele emele gelmeyib gelen hefte gel baxariq dedi gelen hefteni gozduyurem

Kisver insAllah teki olsun gelen hefte gedim hekime ya 2 hefte gozdeyim 7 heftelik olsun gedim?

Aygun-Azeri he duwmuwdum ele bil aptelin 1i altan yoxlaniwa getmwidim falekul ucun aybawjn 16ci gunu idi 12mm idi yeni 16gune gore balaca idi, mende axdardim internetde fln qoz suyu dediler tez partladir 10gun icdim aprelin 17si cesdelenmeli idim xesdelenmedim 19u yoxladim hamile qalmiwam ele o 12mm folekulnan

Kisver Allah berk Elden versin Canim sag saglam qucagina alasan In we Allah. Mende qoz suyu icirem

bir yıl sonra

Salam xanimlar bu ay ayın 14 aybaşı vaxdımdı qoz suyu içsem ziyan etmezki ? Ve nece gun icim ? Ziyan etmezki cox adam deyr hekim meslehetsiz içmek olmaz