Sihirlisabuncu meyve dilimleyip suyunu emiyorlar ya kuzum adını bilmiyorum şu resmini paylaştığın. Onu sordum kaçıncı ayda başladın diye
Ek Gıda Fikir Alışverişi 😊
nar1nar Ona 6. Aydan itibaren başlayabilirsiniz. Elma, armut ya da o ayda verilecek olan meyvelerin suyunu kendi emerek daha kolay tadabiliyor. Hem taneleri boğazına kaçmadığı için tam o zamanlar lazım oluyor. İleride çatalla yedirilir zaten.
zarifhanim sabah kalvaltısına bazen çeyrek avakado yarım muz yarım ceviz yumurta sarısı organik keçi labnesi karıstırıp veriyorum bayulıyor bnm ki 😄
Aspirin Yaa ne güzel. avokadoyu ne biz yiyebiliyoruz, ne de kızım sevdi. Bir iki aldığımızda yarısı çöpe gitti hep, değerlendirmeyi çok isterdim ama hiç bir şekilde hoşlanamadık. Afiyetle yesin bebeğiniz 😊😊
zarifhanim teşekkür ediyorum iyi geceler 🤗🤗🥰
nar1nar Rica ederim🌿. İyi geceler ☺
nar1nar biz şimdi 8 aylığız 7 aylıkken verdim eline aslında dişleri kaşınıyordu dişlik yerine bunu aldık canım içine muz koydum hatta dışarı çıktığımızda asla emmeden uyumaz ben de emzircek yer bulamadığım zamanlar bu emziği ve muz alırdım yanıma içine koyup verirdim azar azar ağzına geldiği için meme emer gidi emer uyurdu çok iyi oluyo benim için nar gibi tane tane olan meyvelerde de çok iş görüyor 35₺ TL ye almıştım
Sihirlisabuncu çok teşekkür ediyorum balım sağol yazdığın için 🥰🤗🤗🤗
nar1nar rica ederim 🥰
@Uykulupingue buradan bakabilirsiniz fikir olursa 😊
zarifhanim muz yoğurt avakodo ceviz bebeğiniz Emin’im sevicek yoğurt koymayadabilirsin🤣
2minikmucize püre halinde hiç bir şekilde yemedi kızım. Avokadolu pankek olarak denediğimde yedi sadece. Teşekkür ederim yine de 🤗
@Ops bu posta bakabilirsiniz 🤗
zarifhanim bakıyorum cok tşk edrim 😍
zarifhanim kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi, verdiginiz tarifi yapmaya calisiyorum şuan evde kucuk mama kavanozu yok, ama hem cam kapakli hemde bambu kapakli vakumlu kuçuk kavanozlarım var her hangi bir bozulma olur mu acaba fark eder mi kapakları 😊
- Düzenlendi
Ops Estağfirullah. Açtığınız zaman buzdolabında muhafaza ederek 3 4 günde bebeğinize verip bitirmeye çalışabilirsiniz. Konserve meyve püresi kapağı açılmadıkça hava almadıkça uzun süre buzdolabında bekleyebilir ama büyük kavanozda yaparsanız açınca bir kaç günde tüketmek gerek. Bende bazen kuru meyve püresini yarım veriyorum açtığım kavanozun yarısını ertesi gün veriyorum bir şey olmuyor 🤗
zarifhanim tsk edrim o zmn deniyorum😍 bittiginde atarım sizde test edersiniz😍🙈
zarifhanim işte aradığım post , herkes faydalanabilir bebisime güzel güzel tarifler yapabilirim burdan hemenn takibe aldım 🥳🥳🥳
Polyannacilik Afiyetle yesin, keşfettiğiniz güzel tarifler olursa yorum atabilirsiniz diğer annelere de fikir olur 🤗