Birkadin oney gı 😂😂
Squirting orgazm
hazanmevsimi24 cahil nasıl bilmezsin :)😂😂😂😂 hahaha harbıden o ne 🤷🏼♀️🤷🏼♀️😂😂🌸
bitterdelisi24 Fışk fışk fışkırtarak boşalangiller 😂 öyle anladım
Birkadin nasıl oldu bacım knuda yazsan ya sende tarif veriyosun kaç derecede pişiricez onu söylemiyon 🤣
O ne ?
Birkadin tebrik eder başarılarının devamını dilerim dostum biz daha basit boşalmayı zor yapıyoz helal olsun ❤️
Lagosiyawo kusura bakmayın minik bebeğim var banyoya koştum hemen uyanmadan çıkayım diye detaylı anlatamadım, aslında her zaman ki gibi başladık sevisme vs derken eşim eliyle mast yapmaya başladı bana yavaş yavaş başlayıp bayağı ıslanınca hızlandı ben kendimi ilişki sırasında çok sikardim meger serbest bırakmak lazımmış 😂😂 kendimi verip gevşeyince bir titreme geldi bacaklarım tüm vücudum irkildi resmen öyle olunca her zaman tm yeter dayanamıyorum derdim eşime bu defa bırakmadı hızla devam etti o an oldu fışkırma denen olayı yaşadım hahah 😂😂 artık bacaklarımda derman kalmadı yeter diye çekildim öyle bir orgazm oldm ki çok rahatladım
gectibizden5 eheheh teşekkürler 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bende bu konuda açılan postlara böyle yapar alay ederdim meğer gerçekmiş 😂 şaka yapmıyorum
bayangamzelili fışkırarak boşalma
1dost vaoaaaawwww mıllet neler yapıyor ya 🤑🤑😂😂
Birkadin bence çoğumuz kendımızı kasıyoruz o sırada :) ondan olmuyor olablir :) demekkı rahat olmak lazım
bitterdelisi24 evet kesinlikle akışına bırakıp o ana odaklanıp gevşeyince oluveriyor tabi eşimin emeklerini de hiçe saymayaym😂😂 yani karşı tarafta odun gibi durmayıp dahil olunca eminim herkes yaşar bunu
Birkadin çoğumuz kasıyoruz.. aman ses çıkmasın aman cocuk duymayın aman komşu duymasın 😃😃😃 hahaha :)) mıllet catır çatır bağırıyor ya 🥸😂😂
bitterdelisi24 Eee buda bir yetenek herkeş beceremez 😁😎
bitterdelisi24 bende sessiz hallettim açıkçası 😂😂 sorun ses edip etmede değil sorun gevşeme de rahat olun 😁
Birkadin bizden rahatı mezarda 🖖🖖🖖😀😀😀😀 hahaha saka skaa :)) birdakı sefere denicem 🌸
Birkadin kafamda tek bir soru nasıl temizledin 🙈
bitterdelisi24 misal benim karşı binamda ki çılgın komşum 😂😂 görmeden duyarak ne yaptıklarını anlıyorum 🧐😫