Lagosiyawo kusura bakmayın minik bebeğim var banyoya koştum hemen uyanmadan çıkayım diye detaylı anlatamadım, aslında her zaman ki gibi başladık sevisme vs derken eşim eliyle mast yapmaya başladı bana yavaş yavaş başlayıp bayağı ıslanınca hızlandı ben kendimi ilişki sırasında çok sikardim meger serbest bırakmak lazımmış 😂😂 kendimi verip gevşeyince bir titreme geldi bacaklarım tüm vücudum irkildi resmen öyle olunca her zaman tm yeter dayanamıyorum derdim eşime bu defa bırakmadı hızla devam etti o an oldu fışkırma denen olayı yaşadım hahah 😂😂 artık bacaklarımda derman kalmadı yeter diye çekildim öyle bir orgazm oldm ki çok rahatladım

gectibizden5 eheheh teşekkürler 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bende bu konuda açılan postlara böyle yapar alay ederdim meğer gerçekmiş 😂 şaka yapmıyorum

bitterdelisi24 evet kesinlikle akışına bırakıp o ana odaklanıp gevşeyince oluveriyor tabi eşimin emeklerini de hiçe saymayaym😂😂 yani karşı tarafta odun gibi durmayıp dahil olunca eminim herkes yaşar bunu

Birkadin bizden rahatı mezarda 🖖🖖🖖😀😀😀😀 hahaha saka skaa :)) birdakı sefere denicem 🌸

Ceren1234 😂hep düşünürdüm acaba nasıl temizliyorlar diye öyle heryer batmadi bende bir kaç damla bacaklarıma bir kaç damla çarşafa isabet etmiş 😂 elbette hemen değiştirdim Alez ve çarşafı tavana, karşı duvara vs fiskiranlar düşünsün temizliği 😁