Hayirlisibegulum arsız insanla uğraşılmaz
Squirting orgazm
Birkadin akşam bebeyi uyutup adama saldırayım en iyisi bende yaşamak istiyorum böyle dorukları 😂
TombulHatun aynen öyle arsız olmasa zaten o seslerini herkese duyurmaz 😒
gectibizden5 Kolay gelsin demek ki henüz geçmemiz sizden😂😂❣️
Hayirlisibegulum Allah yardımcın olsun valla :)
bitterdelisi24 böyle bi konuda amin diyeceğim aklıma gelmezdi 😂😂😂
ZRaporu eşim eliyle mast yapmaya başladı yavaş yavaş başlayıp bayağı ıslandım yavaşça hızlandı tabi bayağı hizlaninca bı titreme geldi geçmiş zamanlarda o an yeter diyp durdururm hep gidiklanir dayanamazdm bu defa dur desem de eşim devam etti bende kendimi serbest bırakınca tüm vücudum irkildi resmen o an oldu olan eşim dedi az daha yüzüme fışkırıyordu dedi neeeh dedim he valla fışkırdı dedi tabi çok rahatladım kalktım ki gerçekten de çarşafin farklı yerleri ıslanmıştı damla damla yani normal islanma olsa bir noktasi ıslanmış olurdu bacaklarım da da vardı bir kaç damla 😂 o an dedim gerçekten varmıııışş😳😂
Birkadin Yavrum o vajinal orgazm değil ama ya eliyle yaptiysa yani içime girmediyse klitoral orgazm o, yani klitoralde nasıl fışkırdın🙈
bittercikolata of kızlar açık açık yazayım mi illa 😂 buna mı takıldıniz parmakları ile içeri girip g noktami şiddetle uyardı yani aynı anda hem klitoral hem vajinal orgazm oldum çok zevke gelince de fışkırdı 🤷🏻♀️
Birkadin hahaha
TombulHatun valla aynen öyle bende aynısını yaptım komsuma baktım laftan anlamıyor duvara vurdum anlamadim yüzüne karşı söyledim bidaha duyarsam polisi cagiricam ben dikkat ediyosam sonuçta oda dikkat etmek zorunda