Birkadin Hahah ilk defa yaşadıysanız geç kalmışsınız 😂 Her ilişkide yaşıyorum ve kocam aşırı derece de zevklenir bu durumdan

Heysexylady her ilişkide orgazm oluyordum ama squirting orgazm şeklinde ilk kez oldu evet😀 benim şaşırdığım böyle birşey yok sanıyordum meğer varmış 😂

Birkadin Yok var ama şöyle ki bunu yaşayan çok nadir insan var Türkiyede erkekler sadece sok çıkar kendim boşalıyım mantıgında oldugu icin 😂

Birkadin Merak ettim acaba ben bu zamana kadar orgzm olmadım esim eliyle yapiyor ama canımı yakıyor kendimi kasıyorum ve surekli yeter tamam diyip cekiyorum acaba ondanmi olmuyor bende rahat biraksam kendimi serbest biraksam olurmuyum,? 😓

Blondie Elbette ikinizinde odaklanıp sorunu çözmelisinz

Blondie bende aynen bosalamiyordum ya da kendimi kasiyormusum meğersem o vajina bölgesini rahat bırakmamız gerekiyormuş yani o içine girdikçe sende zevk almak için bi nebze kasiyosun ya onu yapma hatta zevk alacağıma odaklanma. Sadece ana odaklan ve vajinayi kasma hic bir şekilde çok rahat ol ondan sonra oluyosun

Dedikoducutime canım kadın biraz kafadan gidikmiş ben kendi üst komşuma söyledim hiç bulaşma dedi kafan ağrımasın dedi öylece havalarda soğuyunca camları kapattık daha duymuyoruz 🤯

Bsrkaya Denicem bidahakine suanda zaten yapamıyoruz 40 im cikmadi 40 ım çıkınca nasil yapcam korkuyorum dikislerden dolayi ama o kasma olayini denicem kasmamaya calisicam serbest birakicam insalah bende olurum hic olmadim merak ediyorum 😒

Hayirlisibegulum ev kendilerin mi ins kiracidirda ceker gider bi gün ne bilim ben kocam duyar diye kadının saçını basını yolasım vardı 🤩bidaha devam etseydi polis cagircaktim yazın devam ederlerse polis çağır sende kimin cagirdiginida bilmezler kocası kızar yani bu sefer kadina dikkatli ol basimiza polis getirme diye 😂

Blondie orgazm en güzeli tabi butun beden uyuşuyor. Ama zamanla orgazm da olursunuz. Sadece ilişki sırasında olabildiğince vajinani rahat bırak o girsin çıksın sen cool ol 😅 sonrasi orgazm da oluyosun çünkü orası da ona göre alışıyor. Aslında hepsi pes pese. Doğumdan sonra daha rahat hissedersin. Ben doğumdan sonra oldum doğumdan önce bende olmuyorum hi birsey malak gibi yatıyodum öyle. Zevk alıyordum ama yeterli değildi ve. Ben rahatlamiyordum doğumdan sonra olmaya başladım

Dedikoducutime aynı bina değiliz kiracı mı değil mi bilmiyorum ama her yaz böyle çekilmez. Mübarek zaten gün aşırı seks yapıyorlar kendi kendime bu kadın hiç regli olmuyor mu diye bile geçirdim 🧐🧐

Deleted21 gercekten sinir bozucu insan nasıl bu kadar kendini kaybeder anlamış değilim. Kendi evim olmasa taşınmayı düşünürüm yani

Birkadin kız o kadar ateşliyim ben hiç yasamadim yanyanayken telefondan konuşurken bir kez acayip bir histi tarifi yok ondan sonra olmadı su fiskiriktan bende istiyorum anlatın bir naisl oluyor,
                        🤭🤭🤭🤭

Bsrkaya Benim 2. Dogumum ilk dogumdan sonrada olmadim acaba bendemi sorun var diyorum bazen 😏 denicem busefer olur insallah😂