Bananebendenn ya canım demeyim demeyin dedim okurken da dayanamadım artık kalk git ya laftan anlamayıp zorluyorsa kalk bu kadar mı zor hadi cocuga bisi oldu sana oldu ya kardeşim sen nasıl dayanıyorsun zaten niye Bi zevki bu kadar eziyete dünüştürmek niye yani durup durup ama anlamıyor ama anlamıyor bizim seni ikna etmemiz mantıklı Bi yol bulmamız içinmi actın bu postu yoksa kendine eşine az daha destek bulurum belki diye mi ya senin canının hiç kıymeti yok heralde o acıya nasıl dayanabiliyorsun valla sinirlendim yani yanlıs anlama ama bu kadarda neymiş ya kölemisin sen o ne derse o olacak baskınmış onda kalsın baskınlığı az Bi kendine gel gözünü seviyim ya dünya senin kocanın etrafında dönmüyor kocanın g.Tune sok bakalım Bi şise sokabilirmisin yapmazsın demi en basta da kocana kıyamazsın demi o sana nasıl kıyıyor ya peki Allah askına biraz geniş düşünün ya bunu eziyet diye yapıyorlar hiç mi duymadınız gtune şişe cakarım lafını terbiyemi bozmak senide kırmak değil niyetim ama aç gözünü biraz dayanamadım yazmıyacaktım bile ama dayanamadım