Bananebendenn gunahi bi yana damarlar catliyormus eskisi gibi olmuyor hic bi zaman ara ara kacirirsin bile tuvaletini cok zararli.senin acindan erkege bisey olmuyo cunku olan kadina oluyor

2minikmucize 1 yıllık evliyiz zaten ilk hiç konusu geçmedi daha yeni yeni istiyor toplasan 4 kez falan oldu şu an ayrıyız zaten iş nedeniyle bir iki hafta içinde gelecek hamileyim bir de tabi ki acı oluyor zorlanıyorum

Bananebendenn karnındaki bebeğine yazık biz normal birliktelik yaşayamazdık eşim öyle bir şey için beni zorlasa boşardım Doğum bile yapmamışsın genişleme oldu diyelim bu neyin azgınlığı böyle dediğim gibi reddedin reddedince ne diyor.Çok soru soruyorum ama çözüm yolu bulmak istiyorum kabızdım geçen afedersin 2 gün üstüne oturamadım

Polyanna81 zaten düşünse yapmazdı zevkine bakıyor bence dini yönde biraz eksiklik olan her erkek ister ama eşte bitiyor ben yapsam eşimin yok diyeceğini sanmıyorum önce eşimizi değil kendimizi düşünmeliyiz bu konuda ben bencil olmayı seviyorum

2minikmucize valla bu konuda zaten bencil.olmak gerek onun zevki yüzüne ben acı çekemem işine baksın benimki teklif etti ilk sende deneyelim acımazsa bende yaparim dedim dahada istemedi onla bas olmas yaşım genç problemlerle uğraşamam

Bananebendenn Hala inssllah vazgecer ikna etmeye çalışacam diyorsunuz neyini ikna ediyorsunuz zorla yapacak değil sonucta? İstemiyorum ben diyin bitsin. Bak ben birkere esim istedi diye bende yapmıştım daha doğrusu cok istiyordu hep hayır diyordum denemek istedik inanirmisin canim çok acıdı gittigimde kan geldi ordan 2 gun oturamadim simdi asla diyorum yapmam esimde istemiyor artik zaten

Bananebendenn Evet günah ama sağlık açısından da çok yanlış ilerde sana büyük sıkıntıları olur yani eşinizin zevki için kendi bedeninizi ve sağlığınızı hiçe saymayın derim.Kısacası hak yolu varken b…k yoku neden yaniii??

Bananebendenn Dini boyutu sana kalmış ama sağlık açısından da çok riskli olduğunu zaten herkes söylemiş. Hepsini geçtim sen istemiyorsun. Hala eşimi inşallah ikna ederim kafasındasın. Eşin diye de kölesi değilsin ki canım. İlişki iki kişinin isteğiyle olan bir şey. Zorla yapıyor belli ki. Bu bence tecavüzden farksız. İstemiyorum diyeceksin oldu bitti. Bir de sana gözdağı vermiş. Sen de ona gözdağı ver. Bunun için boşanalım mı istiyorsun de.

Marbled güzelim yanlış anlamışsın biraz zorla yapmıyor naz yaptığımı düşünüyor ve ne kadar istemiyorum desem de isteyip utandığımı sanıyor ne olacak bilmiyorum ben de

Bananebendenn Eşim kendini kaybediyor, engel olmak mümkün olmuyor diyen sensin. İstemiyorum dediğin halde oluyorsa zaten hiç hoş değil. Bunu masumlaştırmak bana normal gelmiyor. Anal ilişki için demiyorum genel olarak konuşuyorum. Karşı tarafın istemediği bir şeyi yapmak o kişi için ilişki değil, eziyet olur ancak.

Bananebendenn Sizde ona karşı anlayışlı olmayın ısrar ediyorsa net olun hayır diyin kimse sizin sağlığınızdan önemli değil