Merhaba herkese,
Bir hafta önce eşimle ilişki yaşadık sonuç hamile kalma şansımın orta olduğu bir dönemde olanlar oldu🤷🏼♀️
Bugün normal kaset teslerden yaptım silik çizgi çıktı.
Erken gebelik testi alacak eşim, daha önce kullanan oldu mu şüphrli ilişkiden bir hafta sonra test yapıyor olcam acaba doğtu sonuca ulaşabilir miyim? Adetime 4 gün var. Baş dönmesi ve her zaman severek yediğim şeylerden tiksinme yaşıyorum yani psikolojik mi değil mi bilemiyorum tecrübesi olanlara danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim
Erken gebelik testi
Busrazeyrek . Kimse yok mu
Busrazeyrek günaydın bende 5 gün gecıktım dun test yaptım negatıf
dilaraakkaya Erken gebelik testi mi yaptınız
Busrazeyrek hayır normal test eczaneden alıp ıdrar testı yaptım
dilaraakkaya Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Busrazeyrek Merhaba,
Hamile olsanız bile bahsettiğiniz belirtiler için çok erken. 1 haftada zaten gebelik belli olmaz. Rahme yerleştikten sonra kaset testlerde gebelik belli oluyor. Bu da en az 14 gün demek.
Busrazeyrek ilişkiden en erken 6 gün sonra kanda hormon salgılanır kasette de en erken 12. Günde çıkar bence biraz daha bekleyin
Marbled Adetime az bir zaman kaldı ondan dokayı biraz kafam karıştı
Pullubiber Anladım teşekkür ederim adet zamanıma az kaldığı için kafam karıştır biraz
Busrazeyrek ben adetime 3 gün kala kaset test yaptım bariz belli silik çizgi çıktı. Erken gebelik testi yaptım o da neredeyse görülmeyecek kadar silik çıktı kan verdim hamile olduğumu öğrendim şimdi 12+1 olduk 😍
[silindi]
Adetime 8 gün varken erken gebelik testi ile pozitif çıkmıştı benim
Bebegim2 bir hafta önce ilişki yaşafık adetime dört gün var erken gebelik testi de çıkmadı :)
[silindi] Şuan erken gebelik testinde çıkmadı :)
Busrazeyrek normal kaset testlerde silik bile çıksa gebelik vardır eğer bozuk değilse. Gebelik yoksa hiç çizgi çıkmıyor.
Novalgin_plus Normal testte çıktı ama erken gebelikte çıkmadı beklemeye karar verdim günümü
Busrazeyrek bazen testlerde sıkıntı olabiliyor özellikle erken gebelikte Olmadı normal test alıp tekrar edin yarın 🤗 ben hayalet çizgi görsem 3 tane birden test yaparım emin olmak için 😅
Novalgin_plus Ya aslında merak ediyorum ama artık test yapmak istemiyorum galiba belirsiz çıktı bi çıkmadı falan 🙈
Ben çamaşır suyu testi yaptım inanmayarak ve köpürdü sabahta testim vardı onu yaptım silik çizgi ile öğrendim 🙈
dilaraakkaya ben 12 gün geciktim 2 gun arayla test yaptim negatif en son kan baktrcam icim rahat etsin