Patmem Ya bende asla inanmam bi komşum hep seniyodu onu ama hepsinde köpükleniyordu ya da kabarcık oluyordu ama hanile değildi🙈

Çok çamaşır suyu katınca da öyle oluyor 1 çay kaşığı kadar katılması lazım :)

dilaraakkaya vallaha ben gece yaptım 3 4 saat beklemiştim idrarımı bir bardağin yarısına kadar idrarinizi yapıyorsunuz sonra içine 1 çay kaşığı veya 1 buçuk çay kaşığı çamaşır suyu koyuyorsunuz 10 15 dk bekliyirsunuz kopuriyor benimki öyle çok kopurmedi Google fotolarda ki gibi ama köpürdü :)

Patmem yaaa bunun dogruluk payı var mi gercekten burda gorup az önce denedim ve köpürdü bildiğin. Sadece gebelikte mi kopuruyor yoksa gebe olmayanlarda da köpürme ihtimali var mi

100 de 100 doğruluk payı yok elbet bende dün geceye kadar inanmıyordum ama artık inanıyorum :) 1 çay kaşığı atsanız yeterli yarım bardak çamaşır suyuna fazla kopurmesini beklemenize gerek yok ☘️ yinede bilemiyorum en güvenilir test veya kan tahlili yinede 🤭

Patmem gebelik şuphesi olmayan bi arkadaşımdan rica ettim o da yaptı onunkide köpürmüş az önce aradı taşçaktı nerdeyse diyor 😂

Mavisim20 Dedim ya doğruluk payı 100 de 100 değil diye :) ben bı doktorun videosunu izledim orada gördüm yaptım 🤷

Patmem bir kaç ay snra dusunuyoruz cocuk ama adetimde gecikince icimde insallah vardir diye gecti ama basit bi gecikme sanirim 🤣🤣

Mavisim20 mevsimsel de olabilir birde kol damarlarında bakabilir msiniz benim her gebeligimde kol damarlarım daha da belirginleşir :)

Patmem benim kol damarlarım hep belirgin suan da bi fark yok artik pazartesi ye kadar gelmezse kan testi vericem 😊

Patmem Anladım deneyeyim bari yarın sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)