seniseviyorum IruzAR en son 6 Eylül Canım benimki geç döllenme oldugu için 7 hafta 1 günlük ama son adet tarihime göre 8 hafta 2 günlük olması lazım
IruzAR seniseviyorum bence benimde oyle oldugunh dusunuyorum 17 eylul adet oldum bende 6 ekim yerlesme kanamasi yasadim
seniseviyorum IruzAR Amin inşallah canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin sag saglim kucagımıza alırız yavrularımızı minik mucizelerimizi hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişlerimiz
Pepipop IruzAR 5000 de kese bebek gözüküyor beta 5000 olunca 5 haftalık oluyor yani daha 3 4 haftalık sanırım
seniseviyorum Pepipop benim beta hcg kaç bilmiyorum 28 ekimde gidince keseyide bebegi de Altan vajinal ultrasonla gördük bügün tekrar kontrole gittim bu seferde karından göründü çok şükür kalp atımıda varmış
Pepipop seniseviyorum çok küçük olunca vajinal bakılıyor zaten normal önemli olan kalp atışının olması şükür varmış sağlıcakla kucağınıza alın inşAllah 🌸
hazanmevsimi24 IruzAR canim bilgigim kadariyla kese 1500 üzeri gözüküyo 3000 küsürlerde kalp atişi 7 haftalik olunca tekrar git bnm 3000 di deger kese de vardi kalp atişida
Limonlukek00 Bence 4-5 haftalık canım, doktora gittiğinde muhtemelen kesen görünür ve haftan netleşir 🙏
Glcn IruzAR Değer değişiyor sanırım ama ben 4 haftalikken öğrendiğimde 860 larda falandı. Sizin de 5-6 haftaliktir diye tahmin ediyorum şimdiden hayırlı olsun kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🌸🤲
IruzAR Mel4367 ben ztn gec dollenme oldugunu dusunuyorum genelde ztn 32 gune bi adet goruyordum duzenli olarak yani 28 gun degil