Kızlar eşimin tinder hesabi varmış telefonunda gördüm sanırım aldatıyor mesaj filan yok ama sonuçta arkadaş bulma uygulaması bana bir akıl verin sizce bakmalıyım?

Nermin_1221 11 yıldır hayatımda 3 yıldır evliyiz şuana kadar başkasına baktığını bile görmedim inanıyordum uygulamayı görene kadar

Goncaa Bir surw takıp et varsa bisiler yakala tlfnuna SS at o şekilde bosanicaksan yap yani

Brvnonk daha yeni bebeğimiz oldu kafam çok karışık ona daha bisey belli ermedim takipteyim

Brvnonk evli barklı adamın o uygulamada ne işi var masum şeyler olduğunu düşünmüyorum ama ne yapacagimi da bilmiyorum

Goncaa Bende onu demeye çalışıyorum ne kadar inanıp guvensen de şuan senin güvenini zedeledi ve niçin kullanır bı insan o uygulamayı belki siliyodue msjlari fln hami bilmiorm sen daha iyi biliosun nasıl farkettim kullandığını eşinin

Brvnonk ben biraz pinpirikliyim aylardır telefonuna bakmıyordum bebek filan derken dün gece o uyurken kurcaladım ozman gördüm

Nermin_1221 sormak istiyorum ne diyecek açıklamasını merak ediyorum ama beni ikna için bahaneler üretir gerçeği saklar her erkek gibi

Goncaa O zaman bence şu şekilde yap bebeğin uyusun eşinin yanına geç sor sakince bakiyim ne Dicek hattatlfnunu al hesabı aç sor ki inkar etmesjn ne Dicek vs göz dağı ver gidiceginden emin olshn aklı başına gelsin

Goncaa Bence konuşmasına dikkat edin sakinmi anlatıyor ya etrafa heyecanlı bakarakmı.
                  Ben kocamdan biliyorum çünki hiç yalan söyleyemiyor.