Brvnonk Goncaa İnanip inanmamakla alakası yok inanipta yapan var belli etmeye de bilir Nermin_1221 hani tinder kullananan biri ne için kullanır masumca bişey mi?
Goncaa Brvnonk evli barklı adamın o uygulamada ne işi var masum şeyler olduğunu düşünmüyorum ama ne yapacagimi da bilmiyorum
Brvnonk Goncaa Bende onu demeye çalışıyorum ne kadar inanıp guvensen de şuan senin güvenini zedeledi ve niçin kullanır bı insan o uygulamayı belki siliyodue msjlari fln hami bilmiorm sen daha iyi biliosun nasıl farkettim kullandığını eşinin
Goncaa Nermin_1221 sormak istiyorum ne diyecek açıklamasını merak ediyorum ama beni ikna için bahaneler üretir gerçeği saklar her erkek gibi
Goncaa Brvnonk ben biraz pinpirikliyim aylardır telefonuna bakmıyordum bebek filan derken dün gece o uyurken kurcaladım ozman gördüm
Brvnonk Goncaa O zaman bence şu şekilde yap bebeğin uyusun eşinin yanına geç sor sakince bakiyim ne Dicek hattatlfnunu al hesabı aç sor ki inkar etmesjn ne Dicek vs göz dağı ver gidiceginden emin olshn aklı başına gelsin
Nermin_1221 Goncaa Bence konuşmasına dikkat edin sakinmi anlatıyor ya etrafa heyecanlı bakarakmı. Ben kocamdan biliyorum çünki hiç yalan söyleyemiyor.
Nermin_1221 Brvnonk hayır öfkeli değil suçlu olsada kendisini asla haklı çıkarta bilmiyor. O yalan söylediğinde ben hemen hiss ediyorum.
Brvnonk Goncaa Boşver yapma olan sana olur eğer boşanmıcaksan vs güvenin tam bozulur bir sahada zor guvenirsin sen ona şimdi hep bir şüphe içinde olucaksin. sor bakalkm haber ver bize de
Brvnonk Goncaa o zaman gidiceginden emin olsun gonca gerekirse de git uzaklaş ondan babanın annenin evine korksun hani nasi olsa gitmez die düşünmesin
Deleted10 Goncaa Kabul edeceğini sanmiyorum. İtiraz etmesi icin hicbirsey kalmamali. Sahte hesap fikri mantikli inkar edecek hicbirseyi kalmaz.
Goncaa Brvnonk tamam şuan işte gece sorup mutlaka sizle paylaşırım teşekkür ederim kızlar anlatcam kimsen yoktu
Rouge Goncaa bosanmicaksan kabulleniceksen kurcalama cok özür dilerim ama zaten artık hep diken üstünde olucaksın bakarsan daha cok..
Sananebesalak Goncaa şu sendeki uygulamadan ben de indirdim bakalım nasıl bi şeymiş diye lafa gir bakalım ne diyecek
Goncaa Sananebesalak ünv iken kızlar indirmişti yanında konusu açılmayı ozman bile siz napiyonuz diyip kızmıştı şimdi k3ndi yapiyor
Goncaa Nermin_1221 daha yeni babamı kaybettim bebeğim oldu zaten zor zamanlar geciriyom birde bunu yapti