Bence biraz bekle tavırlarını konuşma tarzını sana davranışini sana yaklaşımını bı ölç biç tart sonra sen sankin bir şekilde ya hayatım geçen gün bi tarif bakicaktim tinder diye bı uygulama gördüm o nedir ne işe yarıyor diye bi sor bakalım ne yapacak ona göre hareket edersin suçluysa bağırmaya başlar kendini haklı çıkarmaya çalışır yalana baş vurur ve o zaman ne yapacağınq karar verirsin. İnsanın bir kere güveni kirildimi birdaha imkansız güvenemiyorsun karşı tarafa hep düşünüyorsun acaba yapıyor mu yapar mı diye devamlı tetik de oluyorsun. Ben 10 sene yaşadım o duyguyu piskolojisini yipranikligi. Çok yipraniyorsun yoruluyorsun. Ben çok kötülük yaptım kendime oğluma güvenin bittiği yerde o evliliği yürütmek sürdürmek çok zor. Ben artık kıyafetlerini kokluyordum kendi kisesel bakımini ne zaman yapıyor onu takip ediyordum telefonunu alabildiğince didik didik ediyordum kaç kere şifresini kırdım berbat bir duygu hayal kırıklığı defalarca söz vermesine rağmen hep aynı şeyleri yaptı.ticari taksimiz vardı gece kendi çalışıyordu ve pavyon önünde duruyordu orda aboneleriyle beraberdi. Hiç unutmuyorum eşyalarımı hazırla 15 gün İstanbul’a gidicem isim var demişti valizini hazırladım ve atletine varana kadar utuluydu. Biliyordum yalan söylediğini çünkü artık tanıyorsun eşini ses tonundan ses mimiklarinden konuşma tarzından sana yaklaşımından ve tavrından yalan söylediğini biliyordum. Giderken vedelasma gibi öpücük kondurmak istemisti hopp dur orda bana sakın dokunma o pislerinle tiksiniyorum senden şimdi çık git elin orospusuna ve bir daha bu kapıya sakın dönme demiştim. 2 sonra İstanbul’da olmadığını Bursa’da çekirge de ev tuttuğunu öğrendim. Ve biraz zaman geçti 1 ay sonra elinde valiz geri döndü.bilmiyorum belki o zaman yazımında küçük olması nedeniyle düşünemedim yada çok seviyorum ve kimseyle paylaşmam asla ya benim olucak yada toprağın olucak misaliydi bendeki sevgisi.cunku çocuk yasda evlenmiştim herşeyi onunla birlikte yaşadım yaptım. Şimdiki aklım olsaydı tek sefer boşanır ayaklarımın üstünde dururdum. Ki bunu daha önce yapmistim. Ama yine tekrar kendim ettim kendim buldum bı insanın değiştiğine inanmak salaklık kendini kandırma duygularına hakim olamama bence yada ona karşı zaafinin olması. Çünkü ne olursa olsun bir insan asla ve asla değişmez karşı tarafa degistine onu inandirmaktir. Çünkü bir insan 7sinde neyse 70inde de aynıdır değişmez değiştiremezsin.
Yani kusura bakmayın kızlar baya uzun yazdım başınızı sisirdim kime anlatmaya çalışsam duymuyor dinlemiyor benimle empati yapmıyor kendini benim yerine koymuyor.
Şuan bı anda herşey gözümün önünden flim şeridi gibi geçti gitti.hala herşeyi dün gibi hatırlıyorum noktasına virgülüne kadar.
O yüzden kuzum biraz bekle bakalım yeni bebisin olmuş kendini strese sokup kafaya takipda bebisin sütlerini kaçırma. Şuan önceliğin bebisin anne sütü gibi yok bol bol emzirme bak. Kocanida biraz takip et sonra sor kafana takılani eğer kafana yatmiyorsa hiç uzatma bitir evligini çünkü sonra çekilmez hale geliyor. Ve senin kafanda bitmiş bir ilişki acabalarla dolu hep şüpheli birşeyler arama çabası sadece seni eşini ve bebeğini çok derinden yaralıyor ki özellikle bebeğin çok zarar görebiliyor. Bet ol bitir kafan rahat strestsis rahat bir hayatın tadını çıkar ve bebisine daha iyi verimli bir anne olursun.