Nermin_1221 yani bence de öyle olması gerek zaten birde şey var aynı kadınla bir ömür geçmez arada fındık kırmak ta lazım diyen erkek türü onlara terliğe sıçıp ağzına vurmak istiyorum afedersin de canım 😌
ALDATMA 💔
Buzlulimonatam 😅😅😅yoo haklısın.
incilikaftan çok doğru canım biz kadınlar bence erkeklere göre daha oturaklı düşünüyoruz en ufak bişeyde limanı değil de gemileri yakıyoruz ama kadınlarla da alakalı bşr durum şahsen ben bekar olsam evli bşr adama aşıkta olsam asla dile getirmem yani bu aşk olmaz zaten ben o adamın evli olduğunu bile bile gidiyorsam afedersin oruspu kelimesini hakediyorumdur yine büyük konuşmak istemiyorum benimde evladım var ama karakterle alakalı bence
Nermin_1221 canım🥰
Buzlulimonatam tabiki seven erkek aldatmaz kendini bilen aldatmaz peki biz neden hic aldatmiyoruz ?? Cunku seviyoruz ve kendimizi biliyoruz ..
Buzlulimonatam o yuzden biz aldatmiyorsak kndimizi biliyorsak onlarda ayni sekilde olmali
- Düzenlendi
Buzlulimonatam ben aldatma olayında erkek veya kadın ayrımı yapmıyorum … hatta kadınların erkeklerden daha fazla aldatma potansiyeli var bence 😂 sadece biz sonunu düşündüğümüz için harekete geçmekte cok tereddüt ediyoruz … yani bu tamamen yaşam dinamiği ile alakalı bir şey , cinselliği ve o hazzı hayatımızın neresine koyduğumuzla alakalı …..
Bircocukannesi_ çok doğru canım biz daha oturaklı düşünüyoruz onlara göre
Olivetti ya bazen çok seven bir kadında aldatabiliyor ki erkeklere göre aldatma sadece yatağa girmekle oluyor halbuki gözün bile zinası vardır birine bakmak etkilenmekte aldatmaktır ama dediğin gibi kadınlardan da aldatan çoktur
- Düzenlendi
Buzlulimonatam yani tabiki bir erkeğin önüne veya bir kadının önüne çırılçıplak bir kadın veya erkek getrsen bile namuslu olursa hiç bişey yapmaz önemli olan içinde olup olmaması Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın zaten ne gelecekse başımıza bu tiktok yüzünden gelir dün gece den beri kendime gelememişim komşumun oğlu tiktok videosu çekerken burda asi nehrine düştü ölü haberini aldık sadece bundan ibaret değil evliliklerde bunun yüzünden bitiyor çocuklarımız ölüyor gelecek nesile bir örnek bu uygulama
Buzlulimonatam Cinsel temasın haricindekiler de sayılıyorsa evet her erkek aldatıyodur karşısındakini kimi bakışıyla kimi zihninde dolaşan düşünceleriyle diye düşünüyorum.Kemalim yapmaz asla demem bu hayatta kimseye güvenmem net…
Angellove2010 öyle canım İnan bazen yemek ve işte temizlik düzen videoları için giriyorum ama baktığım her sayfada eşcinseller yok orasını burasını açanlar berbat bir platform İnan ki belki biz daha iyi günler yaşıyoruz çocuklarımız neler yaşayıp neler görecek bilmiyoruz rabbim sonumuzu hayır etsin valla 🙏🏻
deleted13 😂öyle canım bütün Kemal’ler de yapıyor malesef bende bazen babama bile güvenmem deyince babam hemen atılır beni niye ortaya atıyorsun lafı kime vuracaksan direk söyle der
Olivetti Hahahahah 😈😂,biskolata erkekleri de sayılıyor muydu asfghwjwj🤣,kocam aldattıysa çok profesyonel yakalamadım 😂😂😂
Buzlulimonatam ayyy evet bahsettiniz kişiyi biliyorum kendisinide çok seviyordum ağır başlıydı kızıda çok tatlıydı ama inşlh öyle bişey değildir ya çok üzüldüm 😐
Olivetti Güzelmiş diye bakmakta sakınca yok ben de bakıyorum,doğru yani herkes herkese bakıyor ,kötü düşüneni de bilemeyiz bunu bunu düşündüm demez .
Buzlulimonatam tiktok çıktıktan sonra bir sürü ordan evlene oldu sonuç olarak sosyal medya bir tuzak ben hiçbirini kullanmıyorum 😏 saçma geliyor bana