Mirinda bence de öyle hani benim demek istediğim şey bşr kitle var işte aldatmayan erkek yoktur yakalamayan kadın vardır bence çok saçma yapmak isteyeni dört duvara tıkasanız duvarı deler yine yapar herkes aldatıyor diye bşr kaide yok bence
ALDATMA 💔
Buzlulimonatam Allah hayırlısını versin ya tabiki haketmeyen insana denk geliyo öylesine bilgilendirdiğin için sağol
Buzlulimonatam gerçekten inançlı bir insansa sizden ayrılır öyle yapar. Aldatan kocalarınız sizi sevmiyordur arkadaşlar kendinizi kandırmayın. O diğer kadınlara sizlerle ilgilenmedikleri kadar ilgileniyorlar
Buzlulimonatam uuuu ilk defa duydum🤭🤭 çok acayip bir tabir olmuş🤣
Piyemses ne demek canım 😘
oradakibirisi 👏🏻Çok doğru canım bunun bşr bahanesi yoktur ki ben öncelik eşime hep şunu söylerim bşr gün aklından başka bir kadını sevmek veya işte onla birlikte olmak geçerse yani yapmayı bırak geçerse dahi bunu ilk bana söyle eğer ilk bana söylersen İnan anlayışla karşılar sana hiç kırılıp darılmam ama arkamdan başka biriyle konuşup görüşüp beni aldatırsan bunu başkasından duyarsam değil adını seni komple silerim hatırlamam ayrıca bana değil kendine yapmış olduğun saygısızlıktır bu o da hep tamam asla öyle yapmam ben iki çocuk babasıyım diyor ama 14 çocuk babası yapmış tanıdığım var benim diyorum Allah hep iyilerle karşılaştırsın :)
Gulregi bu söz günlük hayatımda em sık kullandığım cümle benim 🤦🏼♀️Ne yaptıysam dilimden söküp atamıyorum 😂
Buzlulimonatam çok şükür 5 yıldır evliyim hiç bir şeyini görmedim hep evde dibimde bir işe gidince ayrıyız o kadar. He Allah korusun aldatırsa gider anasının evine 🙂
- Düzenlendi
Buzlulimonatam Her erkek yapar diye düşünmüyorum tabiki. Her kadınin yapmayacağı gibi. Zaten neden her erkek yapar denirki, biri erkek biri kadın ilişkilerde. Yapan kadında erkekte var. Tıpkı yapmayan kadın ve erkek olduğu gibi. Sadece benim gördüğüm ve anladığım bazı kisiler, tıpkı diğer insanları kendi gibi biliyorsa, örneğin eşi kötü ise, aldatiyosa diğer eşler de yapiyodur diye düşünüyor, veya kendini böyle kandırıyor. Tuaf baskalarinin eşinin ona sadık olabileceğini yaşamadığı için bilemiyo diye düşünüyorum. Tıpkı eşi iyi olan sadık olan birinin, eşi kötü olan şiddet,aldatma vs inanamadigi gibi.
Buzlulimonatam Valla bilemiyorum insanın gerçekten vicdanıyla insanlığina bağlı çocuklarina eşine bunu yapmak çok büyük yürek ister ama eşimin aldatmasın dansa gelir herif gibi dese ben birine aşık oldum ayrılmak istiyorum alnından öper cebine parasını kor gönderirim 😂 ama bana o yanlısı yaparsa herhalde bıçağı takarım çükune 😂
Olivetti katılıyorum
Anonimhatun benim ki ben anasının evindeyim bacım ama olsun öyle bişey olursa anasını da alır gider 😁
deleted8 çok güzel anlatmışsın canım bence de doğru diyorsun yani her erkek veya her kadın yapar diye bir kaide yok hani derler ya kişi kendinden bilir işi sen nasılsan herkesi de öyle görürsün
Edepyahu aynı kafadanız yaa 😄🥰
Buzlulimonatam bi gözüm hep eşimin üstünde simdiye kadar bir seyini yakalamadm 7 yıldır en ufak. kendiside ben aldatmam diyor umarım doğrudur iki tane kız cocuğumuz var onlarada cok sefkatli. ben zaten bana ne yasatırsan kızlarında onu yasasın diyorum sürekli😄
Aspirin ayy Allah korusun kız öyle deme kendi kızlarına ☺️
Aspirin haaahaa aynı ben benim de iki prensesim var eşimde hep kızar bana yeter ayıp ama ben iki çocuk babasıyım bana böyle şeyler yakıştırma der ama ne yapim bi anlık sinirle sorup duruyorum 😂
ketenprenses niye ki öle dediğim için el üstünde tutuyor işte 😄