Baş ağrısı....
Mera3939 ben İstanbul’da oturuyorum tanıdıklarım var onlara yaptırıyorum iğneyide biliyorum ama sürekli yapman gerekicek iğneyide onuda sormuştum maalesef
Mera3939 biberiyede koklaya bilirsin oda çok etkili canım doğal yol arıyorsan eğer
Mera3939 çok şükür. Bende özele gidiyordum emarı devlette çektirmiştim gerçekten para tuzağı
Mera3939 ensene buz koy ayaklarını soğuk suyla yıka ikiside iyi gelir
Mera3939 Allah şifa verir inşallah canım hep ❤️❤️
Umarim postuma cevap yazan olur bir kaç gündür geçemeyen baş ağrısı yaşıyorum kafamın arkası ağrıyo bazende internette hep en kötüsü yazıyo boyun fıtığı var bende ondan kaynaklanımi yoksa kötü bişeymi var yada piskolojikmi anlamadım ama sadece baş ağrısıyla bişey olurmu onuda bilmiyorum mide bulantısı kusma çift görme vs yok Allah’a şükür
kocamdakocam muhakkak dr dA bas vur boyun fitigim war benimde boyun agrisi cok yoruldugum da asiri bas agrisi yapiyor etkiliyor yani
kocamdakocam tansiyonunuzu kontrol ettiniz mi? Baş arkası ağrıması genelde tansiyon yüksekliğinden kaynaklanır.
Zerdecal demleyince cok iyi geliyor. Ağrı kesici olarak ise dexforte denediniz mi bilmem ama en şiddetli baş ağrısına bu ikisi birebir
Zamansiz_ çok geçmiş olsun tşk ederim cvp yazdığınız kötü şeyler duymaktan korktuğum için gitmiyorum doktora bir kaç kişiden duydum boyun fıtığı baş ağrısı boyun ağrısı baş ağrısı yapıyor die