Mera3939 ben İstanbul’da oturuyorum tanıdıklarım var onlara yaptırıyorum iğneyide biliyorum ama sürekli yapman gerekicek iğneyide onuda sormuştum maalesef

Mera3939 geçmiş olsun kuru naneyi kaynatıp içine limon koysan kaynatıp süzgeçten geçirip içsen belki bi nebze iyi gelir. Emar devlet hastanelerinde çekiliyo orayamı gitsen bende devlet hastanesinde emara girmiştim .

Mera3939 çok şükür. Bende özele gidiyordum emarı devlette çektirmiştim gerçekten para tuzağı

Mera3939 canım benim ya😞insallah geçer burdan bisey bulursun

Mera3939 Mr için devlet hastanesine gidin biraz uzun sürecek ama migren olup olmadığını öğrenmeniz lazım yada stresli veya uykusuz mu kalıyorsunuz?? Bira limon yiyin yada suyun içine sıkıp için ağrınızı hafifletir belki

Mera3939 Eger büyük ihtimal migrense ne ağrı kesici ne başka bişi. Sessiz ve karanlik ortam basma bjsk değil bir migreni olan olarak söylüyorum sana.

Mera3939 sürekli baş ağrısı çeken biri olarak şunu diyeyim migren taşı alıp dolapta bekletin başınız ağrıdığında şakaklarınıza kaş üstünüze masaj yapın mentollü gibi birşey geçiriyor❤️

Mera3939 kesssinlikle duşa gir gozlerini kapat ilik su aksin basindan assagi bi yarim saat dur o sekil bende gunlerce cekrtim o şekilde dus alinca yarim saat ayaktan basimdan akan su beni o kdr rahatlattiki

3 yıl sonra

Umarim postuma cevap yazan olur bir kaç gündür geçemeyen baş ağrısı yaşıyorum kafamın arkası ağrıyo bazende internette hep en kötüsü yazıyo boyun fıtığı var bende ondan kaynaklanımi yoksa kötü bişeymi var yada piskolojikmi anlamadım ama sadece baş ağrısıyla bişey olurmu onuda bilmiyorum mide bulantısı kusma çift görme vs yok Allah’a şükür

kocamdakocam muhakkak dr dA bas vur boyun fitigim war benimde boyun agrisi cok yoruldugum da asiri bas agrisi yapiyor etkiliyor yani

kocamdakocam tansiyonunuzu kontrol ettiniz mi? Baş arkası ağrıması genelde tansiyon yüksekliğinden kaynaklanır.

Zerdecal demleyince cok iyi geliyor. Ağrı kesici olarak ise dexforte denediniz mi bilmem ama en şiddetli baş ağrısına bu ikisi birebir

Zamansiz_ çok geçmiş olsun tşk ederim cvp yazdığınız kötü şeyler duymaktan korktuğum için gitmiyorum doktora bir kaç kişiden duydum boyun fıtığı baş ağrısı boyun ağrısı baş ağrısı yapıyor die