Zamansiz_ kocamdakocam muhakkak dr dA bas vur boyun fitigim war benimde boyun agrisi cok yoruldugum da asiri bas agrisi yapiyor etkiliyor yani
kocamdakocam Zamansiz_ çok geçmiş olsun tşk ederim cvp yazdığınız kötü şeyler duymaktan korktuğum için gitmiyorum doktora bir kaç kişiden duydum boyun fıtığı baş ağrısı boyun ağrısı baş ağrısı yapıyor die
Mommy12 kocamdakocam tansiyonunuzu kontrol ettiniz mi? Baş arkası ağrıması genelde tansiyon yüksekliğinden kaynaklanır.
kocamdakocam Mommy12 çok önceden ölctürmüştüm tansiyonunu ama bazen kafamın arkası bazen başım ağrıyor ondan endişe ediyorum piskolijikmi die
nuryollanna Zerdecal demleyince cok iyi geliyor. Ağrı kesici olarak ise dexforte denediniz mi bilmem ama en şiddetli baş ağrısına bu ikisi birebir
kocamdakocam nuryollanna çok tşk ederim şiddetli bir ağrim yok Allah’a şükür ama denerim zerdeçal birde dediğiniz ağrı kesiciyi
Mommy12 kocamdakocam kafa arkası ağrıyınca genelde tansiyon yükselir diye biliyorum o yüzden sormuştum. Yakınlarımda böyle yani. Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız
kocamdakocam cerennnn bildiğim kadarıyla migren yok canım çünkü ışık kokus vs dokunmuyo migrende bunlar dokunuyo die biliyorum
Mommy12 kocamdakocam rica ederim ihmal etmeyin. Önce tansiyonunuzu ölçtürün ona göre tedbir alın bence 🤗