Kumruu Mlkdgn Pavyonculuk ne yaa😂😂 Daha neler duyacaz bizde mi eksiklik var böyle şeyleri oturup günlerce düşünsem aklıma gelmez.Yapınca bizi de bilgilendirin lütfen merak ederim 🤣İşiniz rast gitsin şimdiden
zarifhanim nar1nar Eşime pavyonculuk oynamayı teklif etsem ne tepki vereceğini merak ederdim 🤣 muhtemelen karıya mı gitmek istiyorsun derdi 😆😆
babynative Mlkdgn rüyamda bu fantazi postları geliyodu aklıma ayna karşısında ilişki yaşamak nasıl olur öneriyim diyodum 😄 peride ruyalarıma bile giriyo artık 😂
zarifhanim Mlkdgn Hiç gitmedim ama gerçekten farklı bir hayal gücü. Sanırım meyve tabağı, topuklu, oyun havası yeterli ya 😄😄 kızınız ne kadarlık acaba, nasıl ayırdınız odasını 😊
Mlkdgn zarifhanim aynen dediklerinz aklıma benimde . Kenara geç ve cıstaklı müziğimin tadını çıkar bebeğim diyim bide 😂hshahahah😂😂 şey kızım 2 buçuk yaşında. O yüzden pek sorun olmadı. Yen evimizde oda yapabildik o yüzden geç kaldı biraz oda ayırmak. İlk zamanlar benden uzakta olacağı için kaygılıydım ama bişey olmuyomuş bi kaç kere uyanıp yanımıza geldi gece ama şimdi iyi uyuyo sabaha kadar
Nietzsche Mlkdgn pavyonculukta alevli meyve tabağı şart ,bir de şampanya lazım , sen şarkı söylerken eşin garsonla gönderip kafanda patlatıcak ohh mis tadından yenmez bir fantezi 😂😂😂bi de gül yaprakları lazım
Ozge49595 Mlkdgn benim kocamda bi kac kere pavyona gitti serefsiz alçak ona yapıyım diyecem de hak etmiyor onun neyine fantezi anlamaz ayı
2minikmucize Mlkdgn yalnız canım tam canlandıracaksan o iş sakat tanıdık bardı yengemin komşusu ölmek bayılmaya benzemez haberin 🤣🤪
Rouge EMKSMES pavyona gitti yalan söyledi onu aldattı daha neyine süslensin .keske senin dedigin gibi kin tutsa da o adamdan kurtulsa .adamın yapmadıgı sey yok. degil fantezi aynı evde bile kalmaması gerek .o adama niye süslensin
Ozge49595 EMKSMES giz bacım sabahın 3 4 de geliyor eee süslensem ne fayda 1inciden sonra rahatlayın hemen yatıyor sabah yapmaya calisiyor bebek uyanık oluyor ee bende bisey anlamiyorum kendi kendine yapıyor rahatl8yor gidiyor ben istemsizce kinleniyorum beni düşünmüyor diye l yüzden hicbisey hak etmiyor bi kerede şey dedi sana jartiyer söylerimde üstünde yırtılır cüsseye baksana balina gibisin şakasına söyledi ay ne güldüm
Ceren1234 Mlkdgn eskiden evcilik doktorculuk oynardık şimdi buyudukce hemşirecilik hizmetcilik dansözcülük pavyonculuga döndük 😁 pavyonculukta püf nokta ışık ankara havaları file corap kırmızı ruj bide corabı cıkartma yırtsın 😂 blue tv varsa izle ordan pavyon belgeselini daha cok fikir bulursun
Mlkdgn Ceren1234 ankarada yaşıyoruz zaten. Oyun havası mutlaka olur 💃🏻Biraz mini etek flan hallederim inş😁
Ozge49595 Rouge kesinlikle hicbisey hak etmiyor kendisi hatasının farkına cok düzeltmeye çalışıyor biseyleri ama artık eski heves kalmadı bende
EMKSMES Ozge49595 aaaaa seni o jartiyerle boğarım deseydin o nasıl lafmış ya sanki kendisi Brad Pitt. Cidden haketmiyormuş paçalı don müstahak ona
buralardayenibusely Ozge49595 yerinizde olsam ona haddini bildiririm. Trendyolda büyük beden jartiyerler var onlardan alın saçlarınızı yapın full makyaj parfümü sıkın tam size yanaşacakken balina gibiyim yırtılır diyip uzaklaşın ilişkiye girmeyin
2minikmucize Ozge49595 kaç kilosunuz peki büyük bedenler var ama giymezsiniz sanırım bende zayıf değilim ama arada giyerim