KirmiziOjeli incilikaftan bide bunu kuaför mü yaptı 😫 git ve hatasını düzeltmesini iste derim. Yok uğraşamam dersen istersen 10.1 boya alıp bi dene belki tutar bilmiyorum
incilikaftan Yorumcuanneniz kuaför yaptı önce açtı sonra bişeyler sürdü uzun yıllardır siyah kullanıyorum değişiklik olsun diye önden başladım ama 🤷🏻♀️
incilikaftan KirmiziOjeli Söyledim kendisine randevum yok dedi iş başı yapıcam Pazartesi günü bu şekilde gitmek istemiyorum bu rengi alıyım deneyeyim
incilikaftan @buralardayenibusely @Sutlusutlac @KirmiziOjeli Kızlar teşekkür ederim Trendyoldan veriyim sipariş bu kötülüğü benden temizlesin😂♥️
Ozge49595 incilikaftan ay benim bütün sacim bu renk romanlarin saçı gibi oldu cok igrenc cok çirkin oldu adam kafadan sayma yaptı
Glcn incilikaftan Gri tutmazda tekrar açıcı yapılabilir birşey olmaz. Ama mor sampuanda biraz küllü form verebilir. Saçlarım sarı ama benim baya açık sarı bu tonu ya kırmak gerek ya da dediğim gibi mor sampuanla küllü hale getirmek o da getirirmi bu tonu emin değilim
Angellove2010 incilikaftan yok onu ayarlıycaksınız zaten ama yinede tek kullanımlıklardan alın siz ben toz paket alıyorum onu kendim kıvamını hazırlıyorum ama siz tek kullanımlıktan alırsanız sorun olmaz
Yesdandi Mor şampuan alıp kullanabilirsin 10 dakika kafar boyanan sacına sürer bekletirsen renk acılır bn kullanıyorum bnmde saclarım sarı
Yesdandi Cok fazla bekletme zaten acıldıgını anlarsın ben 10 dakika bekletiyorum senelerdirde kullanırım yanma gibi bişeyde yok sacımda
xxDeNiZxx Yesdandi benim tüm saçım aynı durumda mor şampuanı en fazla 3 dk bekletip yikiyorum sacta uzun kaldıgında renk koyulasır diye duymustumda sarı tonunumu açıyor tam sampuanın işlevini anlamadım ilk kullanıyorum 🤭