mrs_kralice YAŞ ~ 20👻 BOY~ 1,67📏 KİLO~ 67⚖️ EV HANIMIYIM👩🏻🦱 1 KÜÇÜK PRENSİM VAR🤴🏼 KONYA 🌺 COK CANIM SIKILDI MAKSAT SOHBET MUHABBET HADİ SİZLERİDE TANIYALIM👻
bittercikolata mrs_kralice Yaş 28 👸 Boy 1.68 Kilo 57 💕 Beden eğitimi öğretmeniyim 🤾♀️🤸♀️🏊♀️ Kırklareli’liyim 🌸 2 yaşında Ela adında bir kızım var ❤🙏 Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😁😁🤭🤭
deleted8 mrs_kralice boyum 165 Kilom 70 Yaşım 30 11 yaşında bir oglum 6 aylık bir kız bebişim var💫 Kahramanmaraşliyim Bucum Koç ♈
BirTospik mrs_kralice Yaşım 25😌 Boyum 1.63🤭 Kilomu bilmiyorum😂 7 aydır evliyim, 29 haftalık prensesime hamileyim🤰🏻🌸 Azerbaycan Türküyüm🥰 Hobilerim: amatör fotoğrafçılık, müzik dinlemek, kitap okumak✨ Şu anki akitivitelerim yemek yapmak, yemek yemek, uyumak🤰🏻😂
Canemin_1 Yaşım 23 . Boyum 163 Kilom 55 Öğretmenlik yaparken kendimi ev hanımı olarak buldum bi anda Bir oğlum var ikinciye de hamileyim ❣ Gaziantepliyim. En sevdiğim tatlı baklava 🤣🤣🤣
mrs_kralice Canemin_1 bak sen bide baklava eklemiş e anteplisin olsun o kadar 😂 maşallah 23 yasında 2 cocuk hemde erkek 🤗😁
mrs_kralice Kendinibegenmis maşallah boya bak cok seviyorum kadında uzun boyu ya ben küçükken cok dua ederdim allahım ne olur boyum cok uzun olsun cok uzun olsun diye 😂😂 dualarım tuttu ailemizin kadınlarının boy istatiğne göre uzunum 😂👻
mrs_kralice bittercikolata aynen ya bende yazarken öyle hissettim🤣 almanyadan katılıyorum yarışmaya dememek için zor tuttum kendimi buradan sevdiklerime selam gönderiyorum 😂😂😂🤣🤣
Nermins bittercikolata bittercikolata yaş 19 boy 1.64 Kilo 47 Banka çalışanıyım ama henüz çalışmıyorum Azerbaycan türküyüm 1 yaşında Ali isimli oğluşum var
mrs_kralice BirTospik ay en güzel anların tadını cıkar ben cok ozledim hamilelik dönemlerimi halbuki cokta sıkıntılı durumlar olmjstu ama yinede ilk oluncamı bilinmez ayrı Bi tadı var ☺️🥰
Ecemsss BirTospik yaşım 21 Boyum1.60 Kilom kısmına birşey yazamak istemiyorum 😒😒 Bir tane Prenses Annesiyim…. Ve şuan çok yorgunum
Yorumcuanneniz mrs_kralice 21 Yaşındayım , 2 Yaşında Oğlum Var Mardinliyim İstanbulda yaşıyorum Boyum 1.68 kilom 64 🤗
mrs_kralice Yorumcuanneniz ay teşekkür ederim moderatör hagnımm ayıptır söylemesi ara vermiştim geleli 3 4 gün oldu 3 post actın 3 üde sabitlendi teşekkür ederim (sey diyormusum beni bu ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ederim 🤣🤣) anlaşılan formumdan bişi kaybetmemişim etkileşime devam💃💃💃
Meral22 29 yaşındayım 1 61 boyunda 52 kiloyum iki prensim var büyük 5 küçük 1 buçuk yaşında Eskişehir denim 🤣😘