• Muhabbet
  • Kendine Güvenen Şöyle Gelsin👻🎵🎶

Ayşe ben 31 yaşındayım. Kilo hep 50lerde 😕3 çocuk annesiyim Saarland’ da yaşıyorum. Diplomalı ev hanımıyım 😅😅

31 yaş Yay burcu 161 boy 53 kilo 1 erkek (8) 1 kız (1.5)anası diplomalı ev hanımı 😂 Trabzon ❤️💙

mrs_kralice
    Yaş 19 haziranda 20 olucam inşallah 😂😍
    Boy 1.65
    Kilo 55
    8 aylık yağız Efe adında bir paşam var 🦋
    Muğlalıyım Denizli de yaşıyorum ❣️

mrs_kralice 24 yaşındayım 174 boyundayım kilo önemli değil😂
    5 aylık bir kızım var ❤️
    Ön lisans mezunu bir ev hanımıyım bende ☝🏼
    Samsunluyum İstanbul’da yaşıyorum
    Teşekkürler 😂

mrs_kralice 20 yaşındayım, Boyum 1.58, kilom 48, mardinliyim İzmir’de yaşıyorum 3.5 senelik evliyim 21 aylık kızım var 🥰🌸 muhasebe mezunuyum, ev hanımıyım şimdilik ☺️

Kendinibegenmis sanmıyorum eşimde tuttu eşimin arabasına dahi tuttu biliyormusun bekarken eşimin kullandığı marka arabayı ben çok istiyordum imkansızdı ama ben sürekli o kadar emin Bi sekil de diyordum ki o araba benim olacak benim olacak rabbim içindekiyle beraber verdi bide üstelik daha neler neler benim tutan cok değişik dualarım var bunun gibi cok şükürr bu arada eşimle görücü usulü evlendik yani arabayı onda filanda görmedim tanımıyordum 3 vakit derler ya o misal duam 3 ay bilemedin 2 ay sonra kabul olmuştu eşime mi seviniyim arabayamı bilemedim🤣🤣😂👻👻👻

29 yaşındayim.
      1.53 boyundayım.
      64.700 kilodayım.🤦🤦🤦😭😭😭
      BURSA yıldırım ilçesinde yaşıyorum.
      3 erkek çocuk annesiyim.
      Biri 11 yaşında 6. Sınıfa gidiyor.
      Diğer ise 19 aylık çok fırlama afatmı afat bir çocuk.
      3.cu bebeğimi kucağıma alamadan 31 hafta 3 günlük gece yarısı kanamayla gittim hastanede kaybettim. Ameliyattan çıktığımda görmek istedim goremeyecegimi söylediler.hayatta olsaydı 8 aylık olucakti. Ondan sadece küçük bir ultrason fotoğrafı kaldı.
      Akrep burcuyum.
      Yükselen burcumda başak burcu.
      Yarışmacı arkadaşlara slm olsun.😃😃😃😂😂😂🤣🤣🤣

yaş 22
        boy 1.56
        kilo 50
        ev hanimiyim
        Burcum koç
        Yükselen burcum ikizler
        Evliligimin üçüncü ayında hamile kaldim ama sonu husranla bitti bebegimi kucagima alamadim dustu onun gidişindan sonra zor toparlandim ama cok şükür simdi iki evladım var
        Oglum 2 buçuk yaşında
        Kızım 45 günlük
        Muş luyum
        İstanbul dan
        Çanakkaleye gelin geldim
        5 yıllık evliyim
        1 sınıf bile okumadim 8 yaşında kendi çabamla okuma yazmayı ogrendim
        Ve aranızda yeniyim
        *

chgft sok içinde okudum 22 yaşında 2 cocuk üstelik 5 yıllık evlisin 😳😁 severek anlasılan okula ben sasıramadım maalesef benim ablamda 1 sınıftan sonra okumamıs ve suan sadece kendi cabasıyla bırak turkceyi İngilizceyi bile biliyor matemaktıkde zehir gerci valla her konuda harika el becerisi filan inanamazsın ama tabi caba istiyor

###İnsan isteyince her şeyi başarıyor gerçekten

Esimle görücü usulü tanistik evlendik ve evet eşimi seviyorum ::))###

mrs_kralice merhaba herkese 23 yaşındayım
            5 senelik evliyim 2 oğlum var 1nci oğlum 4 yaşında Batuhan
            2nci oğlum 6 ay 5 günlük Yamaç
            45 kiloyum boyumdan 1.52 felan herhalde 2 3 senedir ev hanımının
            Aslen cankiriliyim eşim corumlu İstanbul Avcılar da oturuyorum bh kadar😁😁😁 biraz uzun oldu