Ecemsss BirTospik yaşım 21 Boyum1.60 Kilom kısmına birşey yazamak istemiyorum 😒😒 Bir tane Prenses Annesiyim…. Ve şuan çok yorgunum
Nermins bittercikolata bittercikolata yaş 19 boy 1.64 Kilo 47 Banka çalışanıyım ama henüz çalışmıyorum Azerbaycan türküyüm 1 yaşında Ali isimli oğluşum var
Azramomyy mrs_kralice yaş 23 boy- 1.67 doğumdan sonra maalesef kilomu geri aldım 80 🙄 bir kızım var hemşehrim Konya’lıyım bende 😍🤩
Adyokisimyok mrs_kralice Yaş 26 Boy 167 Kilo 54 2 tane meleğim var ❤️🤲🏻 Biri 4 buçuk yaşında Biri 2 yaşında 😊 Bursa’da oturuyorum.
Belmirmir mrs_kralice yaşım 29 - boyum 1.70 - kilo 67 = 6 yasinda borkizim 1 yasinda ikizlerim var. Romanyada yasiyorum.
Kahvehatunu mrs_kralice 25 yaşındayım 162 boyunda 52 kiloda🙈 bir oğlum var 🐻 Adıyamanlıyım 🖤 İstanbulda yaşıyorum 🏡 Öğretmenlik mezunuyum ama ev hanımıyım.
Laledmrrr mrs_kralice yaş-21 Kilo-52 Boy-156 1 tane prensim var Hobim ev temizlemek yemek yapmak 😅 Fobim ütü yapmak çamaşır sermek 😂
Gamze1666 mrs_kralice tşk ederim canım sağol rabbim sabrını veriyor ama 19 aylık bir bebeğim olduğu için sık sık aklıma geliyor onu görünce bı tuhaf kötü hissediyorum kendimi. Çok zormuş evlat acısı 😔😔😔
Canimkizim mrs_kralice 🥲 şuan buradaki kiloları görünce Allah’ım yarrabim ne olur bende 50 kiloya ulasayim okadar dua ediyor um ki en büyük hayalim kilo almak 🥲geceleri yemek yiom 12 de 3 gün oldu halen 41 kilo yım 😔 22 yaşında yım
Kendinibegenmis mrs_kralice ahahahah evet biraz öyle oldu çünkü Özlüceye taşınıyoruz haftaya o yüzden sıkıntı yok açık adres olmasının 😂😂