Bircocukannesi_ mrs_kralice Yas-> 22 Boy-> 1.55 Kilo-> 74 Vartoluyum❤️ Bir oglum var 11 aylik 👶🏻 En sevdgim tatli ekler , profiterol🍫🍰🍩🥧
Kendinibegenmis mrs_kralice ahahahah evet biraz öyle oldu çünkü Özlüceye taşınıyoruz haftaya o yüzden sıkıntı yok açık adres olmasının 😂😂
Sepilla-4 mrs_kralice Yaşım 29 Boyum 1.70 Hamilelikten önce kilom:65 Hamilelikte şuanki kilom:79 32 haftalık gebeyim 2 oğlum Şimdide kızım olacak 8yıldır evliyim Ev hanımıyım buğday tenli kızıl saçlı ela badem gözlüyüm çok beğeniliyorum ve kendimde kendimi çok beğeniyorum 😅
Bal_kizin_annesi mrs_kralice yaş: 29 kilo:65 boy:163 muhasebeciyim 2 yaşında bir kızım var aslen hatayliyim ankarada yaşıyorum 6 yıldır 3 yıllık evliyim
Smilingsun mrs_kralice Yaşım 23 Boyum 156 Kilom 58 Ev hanımıyım Bir Prensim var💙 1 yaşında🧿 Burcum Başak
wildangel Akrep bende 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ve bir erkek bebeğim var ne kadar ortak özelliğimiz varmış :) istanbulun neresindensiniz acaba
wildangel Akrep esenyurta gelip gittik çok kez ama hiç beğenmedim canım ya ama başakşehir güzel diye duymuştum umarım gönlünüzce olur
Akrep wildangel evet esenyurttan bende hiç memnum değilim, geçici süreliğine burada yaşamak için kalmıştık 🙈 inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim 😍 karşısı bize çok uzak oluyor :( anca gezmek için ara ara.
Ohno mrs_kralice Yaş 35 yolun yarısı demiş şairimiz 😃😃 Yaş 22.5 Boy 1.63 Kilo 61 20 aylık bebeto var bende de🌸🌸🌸🌸 Kocaeli Gebze 🥰🥰 Çocuk Gelişimi Öğrencisiyim 🙊
Yaman mrs_kralice 27 yaşındayım 1.62 boyunda 55 kilodayim Manisa’da yaşıyorum ve 2 yaşında bı oğlum var 🙏🥳
Aysun25 mrs_kralice 22 yaşındayım 😌 Boyum 1.50 😂 En son 52 kiloydum suan bilmiyorum 🙈 Ev hanım’ıyım 👩🏻🍳 3 yaşında kızım var 👨👩👧 Aslen Bulgaristan’lıyım 🇧🇬 7 yıldan beri yani eşimle beraber olduğumuzdan beri Çanakkale’de 🇹🇷 yaşıyorum Hobilerim: balık tutma 🛶🎣 örgü örme 🧶