Hatunn_7 Kızlar bir akrabamın 1 yaşındaki bebeği 4 üncü kattan düşmüş yoğun bakım daymış durumu kötüymüş doktorlar ameliyat edemiyorlarmış kaldıramaz diye doktor heran hazırlıklı olun demiş dua edin de sağ salim çıksın yoğun bakım dan.😢😢
Akrep Hatunn_7 Ay bismillah 😭😭 nasıl olmuş rabbim bir an evvel kurtarsın ailesine bağışlasın inşallah 😭😭
zarifhanim Hatunn_7 Allahım ne büyük imtihan yaaa yavrum benim, içim acıdı çok üzüldüm ailesi ne haldedir kim bilir 😰😰 Rabbim acil şifalar versin, kalıcı hasarsız anne babasına bağışlasın aminn 😢
Ysmn34 Hatunn_7 allah yardımcınız olsun evlat olunca akan sular durur insan için biran önce iyi olup annesinin koynuna gelsin yavrum allah yardım etsin anneye babaya zor bir durum
Lidya44 Hatunn_7 çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah 🤲rabbim onu anne ve babasına bağışlasın😔🙏
Hatunn_7 Akrep aminn yatak odasında beşiğin içinde oynuyormuş balkon kapısı kıydalıymış annesi de lavabo ya gitmiş gelmiş beşiğin içine bakmış yokmuş balkondan aşağı bakmış yerde yatıyormuş 😢 cam kenarları açık balkonlar varya ondan düşmüş
Hatunn_7 Akrep zarifhanim Ysmn34 deleted13 Lidya44 Nermin_1221 Summer-love Kızlar hepiniz den Allah razı olsun dualarınız ı eksik etmeyin😭 halen durumu aynı doktor biz elimizden geleni yaptık bekliycez demiş 72 saat boyunca demiş 😭 ondan sonra ne olur bilemeyiz 😭
Hatunn_7 Akrep zarifhanim Ysmn34 deleted13 Lidya44 Nermin_1221 Summer-love Kumsalim Ecs18 Yaman 2minikmucize Yorumcuanneniz Kızlar bebeğin durumu aynıymış sadece kanaması durmuş birde düştüğü an ölmüş ameliyata nabzı geri gelmiş bol bol dua edin rabbim sağ salim çıkarsın o yoğun bakım dan bir mucize olsun inşllh 😢🙏
Akrep Hatunn_7 Ya of of 😭😭 Rabbim o anneyede sabırların en büyüğünü versin yavrusunuda kurtarsın inşallah içim burkuldu. Çok dikkat etmek lazım minicik beden rabbim kurtarsın. Haberdar et bizede son dueumları olurmu 🙏🏼😞
Hatunn_7 Akrep amin ederim 😢 dalgınlığına gelmiş galiba gözünden sakınır dı bebeğine birşey dendimi kendi aglardı 😭
Akrep Hatunn_7 İlk bebeğimi? Rabbim evlatla imtihan etmesin onlarıda birbirine bağışlasın cidden çok üzüldüm kalbim acıdı 😞😞 İnşallah çevreside kadına çok yüklenip kötü etkilemez yazık ne denir ki 😭😭
Summer-love Hatunn_7 Of ya nasıl olmuş Allah biran önce şifa versin inşallah çok üzüldüm bizde haber verir misin 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞