Eylul98 Merhaba kızlar bı turlu kilo veremiyorum en son çareyi su orucunda deniyecm bugün basldim insallh bozmam aranızda su orucu yapan ve şuan uygulayan varmı varsa kendime şuan bı arkds arıyorum😊belki bu hefesle bozmam diye
Akrep Eylul98 Ablam yapıyordu bir ara ama normal yemek yemeğe başlayınca kilo alımı tekrar başladı. Ben bu tarz şeyleri sağlıksız buluyorum birde. Kendini aç bırakıp bırakıp en sonunda yüklenince bünyede ters tepiyor
Kumruu Eylul98 Su orucu nedir bilmem de hamileyken Ramazan da hiç oruç tutamadım şimdi hepsini nasıl tutacam diye düşünüyorum😩😄
Eylul98 Akrep 1 yıl önce aynısını bende yaptım ama ben 2 gün yaptıktan sonra midem küçüldü az yemek yedim onun sayesinde şimdi kendimi durduramiyom malesef onun için deniyorum basarirsam tabi
TombulHatun Akrep @Eylul98 kesinlikle katılıyorum bu hatayı ben yaptm malesef aç kaldıkça su içsen vücut yağ depoluyormuş. Ve aç kalmaktan insülin direncim çıkmıştı. gerçekten bir diyetisyen eşliğinde yada öğün asla atlamadan sağlıklı beslenerek kilo verin. ben geç akıllandm şuan yavaş yavaş verme moduna geçtim çok şükür
Bisaniye Eylul98 Ama sonra az yesen bile verdiğin o kilo tekrar alacaksın. Böyle şok diyetler sağlığınızı etkiler. Diyetisyen desteği aldınız mı?
Eylul98 TombulHatun çok haklısınız bende diyetisyene gitmek istiyorum ama yabalirmiyim.diye çok korkuyom özellikle gece çok yiyorum ben bunu nasıl atlatcm hiç bilmiyorum
Eylul98 Bisaniye Yok almdim ama almak isterim yeme duzenszligim var ve bı turlu bunu atlatamdm özellikle gece
TombulHatun Eylul98 gece yemelerini yoğurt salatalık yiyebilirsin ben bir dönem gittim gece çok acıkırsan cacık ye diyordu bana. En basiti ben bezelyeyi sebze diye yiyordm bezelyeyi kısıtlamıştı nişasta çok varmış. Yani bi uzmana danışmadan doğru bildiğimiz çok yanlışlar yapıyoruz.