Heysexylady sabah işe giderken değil de akşam birlikte olup yatıyoruz sonra gece 4 gibi falan uyurken bakıyorum arkamdan bir şey sırnaşıyor bir şey bastırıyor kalkıyoruz bir tur daha 😂😂😂 bu şişme bebek bir de yapay vajinalar oluyor elle kullanılan. Regl zamanımda biz de sırnaşıp ben ona oral vs yapıyordum. Sonra onları İnternette görünce ben alalım mı dedim o da sen bilirsin dedi. Regl olduğumda sadece altımda iç çamaşırı varken öpüşüp sevişiyoruz göğüslerimi falan öpebiliyor ben kucağındayken o anda da elimle o yapay vajinayı kullandım birkaç kere gayet ateşli bir şey oluyor😂

Sec2017 Yok regliyken ben dayanamıyorum valla 2 gün geçtikten sonra direk böyle kudurmus kediler gibi yanasıyoruz bizde birbirimize 😂

Heysexylady bazen biz de dayanamıyoruz son günlerinde artık bitmek üzereyken duşta falan yapıyoruz ama her seferinde diyorum bir dahaki ay yapmayalım bekleyelim diye ama çok olmuyor ya o bekleme işi 😂 gerçi bayadır olmadığım için yapmıyoruz 😂

Sec2017 Bence en güzel hamileyken yap dur boşalmada da sorun olmuyor 😂

Evet doğuma da yardımcı falan dendiği için sürekli bahanem o 😂😂 bazen görüyorum bu happymom falan da var ya işte hamilelikte isteksizlik oldu falan diye. Hep bekledim bende ne zaman olacak diye 37 hafta oldu hala isteksizlik yok hatta dediğim gibi eskiyi daha çok özleyip istiyorum 😂

Sec2017 yok bende hiç isteksizlik yaşamadım şahsen ne hamileyken ne de doğumdan sonra aksine daha da kudurdum diyebilirim en çok özlediğim ilk zamanlar da kısa süreli seks yapmak tam bir kabustu uzun süre yapmaya alıstıgımız için afallıyorduk hep 😂 ya libidosu düsüklerde bence oluyor o isteksizlik

Sec2017 Birazcık o zorluyor ilk 2-3 ay sonradan kafam denk ettiği zaman uzun süre seks yapmak istediğimiz zaman bazı geceler mama verip yatırıyordum ondan sonra uyanana kadar sabahlar olmasın hesabı 🥲

Sec2017 ya önden bime zorken arkadan ndl dayaniyorsunuz,ön dururken arka neden bayagi fsntazili ateşli iki tarafta

Cici_kis yani bir kere aklınıza düşünce daha doğrusu tadını alınca insanın aklına geliyor ara ara. E bir de daha dar olması da fazla haz veriyor tabi. Eşimin de öyle istekli olması benim de hoşuma gidiyor derken biraz biraz yapıyoruz 😂 asla arkadan ön gibi olmuyor öyle uzun süre ama boşalmasına yakın yapıyoruz genelde. Eskiden çok acıyıp hiç yapmadığımda da normal önde yapardık eşimin aklı hep orda olduğu için oranın üstüne boşalırdı ya da kalçamı arkanı göreceği pozisyonları severdi😂😂 yani hem dar olduğu için hem de bize acıyla karışık zevk verdiği için hoşlarına gidiyor. Hepsini bir tutmuyorum büyük çoğunluk erkek aynı yani

Sec2017 peki dar olmasi onun acisindan iyide size agri vermiomu bn mahfoluyorm

Benim esimde cok istedi ama illalah dedim😂😂😂olmaz ya ben dayanamam zaten onden ilisikde icimden cikdiginda bu ne ya icimden yilan cikdi sanki rahatladim dedim cok kalin benimkiside dar o bende acidgini gordukce dahada vahsilesiyordu hosuma gidiyorduda acikcasi hatta oldugumuz zaman ben elimle de oynatiyorum vajinayi klitoris bosalma oluyor

Cici_kis yani veriyor tabi de biraz git gel yaptıktan sonra hafifliyor. Ben normal ilişkide de çok zorlanmıştım. Yaklaşık bir iki ay her girdiğinde kanamam oldu hatta normal ilişkide bile. Dediğim gibi tamamı olmadığı için daha rahat oluyor arkadan

Sec2017 arkadan tarzim degil esimde istemez ztn,gunah boyutuda cabasi,önden bile diyorumya bnmki cok dar git gel fayda etmio her giriste uzun ugraslar📌📌