kocasinaasik2 Eşinize aşık mısınız? Seviyor musunuz,yoksa nefret mi ediyorsunuz? Ben aşığım ama bazende nefret geliyor 😂 herkese oluyodur herhalde diye düşünüyorum kavga edince yüzünü bile goresim gelmiyor 😅
MarieLaforet kocasinaasik2 şahsi görüşüm sevgi ölçülemez ve ani duygu değişimlerine girmez mesela kızdığında sevgin azalıyorsa ya da sevindiğinde sevgin artıyorsa gerçek sevgi değildir. Eşimi seviyorum elbette ama bu hep stabil. yaptıkları ya da yapmadıklarından dolayı ona karşı duygularım değişmiyor 🙃
Akrep kocasinaasik2 Vallahi eline koluna haline tavrına her bişeyine aşığım 😂 kavga edince nefretin aksine gelsin gönlümü alsın sarılalım hissi oluyor bende. Normal zamanda birbirimize uyumumuz zaten beni ona bağlıyor🌸 aşk geçici sevgi baki olsun önemli olan o💝
TombulHatun kocasinaasik2 aşığım çok seviyorum :) ama kavga edince nefret değil de böyle gelsin hemen gönlümü alsın istiyorum 3,5 senelik evliyim çok şükür öyle kavga boyutunda olmadı hep atışma modundadır tartşmalarımız. tartıştğmz zaman max yarm saat surat asarm konuşmam sonra gelir sarılır hadi ağlada rahatla der hem söylenir hem ağlarm barışırız :) :)
Lagerthaaa Aşığız birbirimize 💕 tartışırız kavga ederiz ama gönül almasını biliriz çok küs duramayiz zaten hemen gelir sarılır öper 🥰🥰
Summer-love kocasinaasik2 çok karışık ama şimdi ayrıyız beni 4 yıl boyunca aldatı her türlü işkenceyi çektirdi en sonunda def olup giti iki buçuk aydır hayatım da yok
Nermin_1221 kocasinaasik2 Ben eşime fena halde aşığım.Onun her bir zerresine aşığım🙃🙃 Çok seviyorum kocamı.Kokusunun hastasıyım resmen bazen eşimin tişötrlerini giyinip günlerce çıkarmamışlığım var.😅 Biz zaten hem severek hemde görücü üsuli evlendik.🥰
Kumruu kocasinaasik2 Aşığım her bir zerresine😍Aşktan ziyade Sevgim çok başka tartışınca da bu hiç değişmez aksine çok huzursuz olurum çok şükür çok da tartışmalarımız falan olmaz maşallah diyelim de😜
Hoyrat kocasinaasik2 esimi seviyorum kavga edince sinirleniyorum belki ama geri hemen barışmak için can atıyorum duam herzaman sevmek esimi ve esiminde beni hep sevmesi❤️
Rouge kocasinaasik2 insan kocasından niye nefret etsin ki eger bu dereceye geldiyse kocası olmasın. degildir de zaten .buraya gelmeden bitirmeli. kız sende herkese karsı nefret geliyor diyosun kimi seviyorsun sen😂 gecen kayınvaliden görümcendi bugün eşin sana zarar verir bu
mrs_kralice @kocasinaasik2 Cok seviyorum o benim KÖRDÜĞÜMÜM ❤️Ve Allahın izniyle de o düğümler hiç çözülmez inşAllah cokkk badireler atlattık hemde cok ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik kalpten baglı oldugumuzu gercekten hissediyorum Rabbim bozmasın maşAllah 🥰❤️🌺