Kızlar adet olur gibi kanamam oldu 5 haftalık hamileyim sizce düştü mü ???? 😔

Bahar02 dokdor gidin muhakkak. Hamilelikde kanama iyi degil.

Eger 1000 inin altındaysa beta degerin cok cok az ıhtımal yasaması tabıkı Allah bılır ama 500 yada altıysa tamamen gıtmıs demektır neden bı doktora gorunmuylrsun

Bahar02 cnm ztn sağlıklı değilmiş o ,cok zor bişey ,kimbilir nasıl sevınmıstın ama yıne verır ınsallah allah🙏🏻Sn test yaptırmasan adet olduun sancaktın,işte oyuZden hemen yapmayın guvenmeyın diyolar,cok oluyor ılk zaman düşükler,ilk 3ay sölemezler ya ama insan dayanamıyor tabkı

Mugesahra32 valla doktora gittim doktor keseyi görünce hamilesin dedi bizde sevindi hatta sasirdik ilk denemede nasil oldu diye saglik olsun önemli olan hic yasmadi yasayip ölmesi beni üzerdi

Bahar02 canini sikma bende aynisni yasadim cocuk sana verecekti yada saglik bir cocuk digmayacagi icin vucut onu atti hayirlisi olsun gene olur insallah bende 6 ay once aynisni yasadim adetim geciti 10 gun dur test yaptim silik cinti doktora sordum uc farkli negativ vucud hamile saniyor kendini ama kis var dedi onada dikkat et canim

Ben doktora gittim doktor hamilesin kese gozukuyor dedi ama 2 gün sonra kanama oldu tekrar gittim bu sefer de hamile değilsin bebek ya düştü yada kimyasal gebelik dedi kan aldılar bikaç gün sonra gidicem bakıcak doktor inşallah sorun yokturdur

• Ades bunu yanıtladı.

merhaba kizlar bende adet donemindeyim sadece kirmizi bir leke geldi daha sonrasi yok neden olabilir.

tgcdk hamile olma ihtimalin varsa yerlesme kanamasi olabilir canim

Bende 7 haftalık hamileyım hafiften kan geldı sadece mendile sence gitmelimiyim

Ama bir kere oldu sadece bugün öyle

En erken belirtisi ne hamileliğin yeni evliyim ben 27 günlük hastalığımı 24 Mayıs’ta bitti ama çok aşırı midem bulantısı ve baş dönmesi oluyor yardımcı olurmusunuz.🙈

MelikeToy cnm adetin daha yeni bitmiş,hamıle falan değilsindir,kalmak ıstersen,adetin 12.14.16gunlerini flan degerlendırmen gerekir.hamıle kalırsanda bıdaki adet tarıhınde belli olur,böle hemen olcak işler değil,döllenen yumurta bıle rahme 5.gun gelır tutunur🙂👍🏻İstersen arastır

Korkmaz git istersen yinede canim ama korkacak birsey yok gibi bendede oldu bi 7 haftalik bide 10 haftalikken doktoru aradim sordum gelemen gerek yok dedi kontroldede hersey normaldi zaten suandada 11 haftaligim☺️