Sayqa mende kecen hefte ewitdim 🙈 tuklerim biz biz oldu ewidende 😭

Allah olmayanlara qismet etsin içi men qarışıq 🙏🏻 Men herdefe usmde sıra gözleyende başqalarında ewidirem. Çox qeribe oluram. Çox gözel bir hissdi mence.

Sayqa rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almak nasip etsin inşallah dua et bizlerede nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş

Allah’ım banada nasıp etsin ınşallah

Elifesma inşAllah Allah yardımcınız olsun kafanıza takmıyın akışına bırakın

Kızlar Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsın🙏İnşAllah kafanıza takmıyın ben hiç beklemiyordum ve bir mucuzem var☺️Şimdi

Sayqa caaan Allah salamatciliq elesin sag Salamat qucagina alasan. In we Allah Dogum sonrasi sesin ewidesen ingee deye 😀. Dua ele Bizde o sevinci yawiyaq🥰

Aygun-Azeri inan her gece dua edirem ki sen bu hissi her kese yaşat. İnşAllah can😀🙏

Sayqa Can cox sevindim senin adina😍 Amma men bildiyime gore olmaz hele doplere dushmek he? 7 heftede artiq urek var amma 10 hefteden tez hekimler icaze vermir qulaq asmaga cunki shüadi deyirler (

Nazreenglyv dopplere düşmürsen ki can uziye düşürsen mence yanlış fikirdi ürey döyüntüsün eşitmesen inkişafın bilmersen axı

Sayqa aha duzdu urek doyuntusu esasdiki inkiwafinnan emin olasan, hekim sene folic acide yazib? Inkiwafi ucun

Kisver he bacı artıq 2 aydı ki içirem yenede yazdı